Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Potrzebuje pomocy;( pokrótce... Wspolzylismy z chłopakiem. Mam nieregularne cykle, 28,29,31,32... Ostatni okres miałam 7.08. Kolejny powinien być w sobotę 5.09 lub ewentualnie te 3 dni po bo ciężko mi dokładnie policzyc.. Niestety do dziś okresu brak.. Mega boli mnie dół brzucha, mam wzdęcia. Robiłam dziś test i wyszedł negatywny, wizytę u ginekologa mam dopiero w sobotę. Co mam o tym wszystkim myśleć? Nie mogę już wytrzymać z tej nie pewności

Gość gość
ja wyszedł negatywny to znaczy ze jestes w ciąży

Gość kaop8
Kurczę trochę sporo czasu mineło, dość długo się spóźnia. Zrób test jeszcze raz na przykład w czwartek a najlepiej oczywiście powie ginekolog. Nie wykluczone, że możesz być w ciąży jeśli byly to rzeczywiście dni płodne

Gość gość
Pytam serio a nie na jaja

Gość gość
to po co uprawiałaś seks trza było się wstrzymać z tym do ślubu

Gość gość
Kaop8 żeby było śmiesznie kochaliśmy się z zabezpieczeniem tylko 2 razy było bez ale nie doszło do wytrysku wiec teoretycznie ciąża nie jest możliwa przecież.. Skądś bóle brzucha, brak okresu się musiały wziąć ;( a najgorsze jest to ze ciężko mi stwierdzić czy to były dni plodne ze względu na te nieregularne cykle

Gość kaop8
skoro tak to ciąża jest raczej niemożliwa, róznie to jest z tym okresem mi też się kiedyś nawet po 2 tyg spóźniała. Najlepiej iść do tego lekarza, ale o ciąże to raczej się nie martw

Gość gość
Nigdy nie miałam aż tak dlugich cykli, może kurcze coś mi na tym felernym jajniku siedzi i bo cały czas boli ;( usg i inne badania nic nie wykazały wcześniej a przyczyna gdzieś musi być. Strasznie się boje co mi lekarz powie w sobotę ;( dziękuje Ci za odpowiedz.