Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgodziłybyście się na trójkąt miłosny z kochanką swojego męża?

Polecane posty

Gość gość

Jak odniosłyście się do takiej propozycji? Jak same zaproponowałyście byście to innej kobiecie żonie waszego kochanka czy chłopaka?

Gość gość
Ja bym się zgodził :classic_cool:

Gość gość
tak, aby tylko sobie podupczyć, reszta nie jest wazna

Gość gość
Niech bzyka żonę. A finał i spust w moje usta.

Gość gość
Żony, które tolerują kochanki chyba nie są zainteresowane seksem z mężem.

Gość gość
to nie żonka pyta, tylko kochanka :P

Gość gość
p****ało ciebie na maksa burdel-mamo

Gość gość
Ja bym się zgodziła bo jestem bi i w dodatku uległa. Mam fantazje, że jestem ich służącą i wydają mi polecenia. Przed ich seksem robię jej minetę, jemu obciągam aż stanie. I pomagam mu jej wsadzić. W trakcie zlizuję co wypływa z jej dziurki. Potem zlizuję z cipki żonki wypływającą spermę i wysysam go do końca. Lubię poniżanie i podobne fantazje. Jego miałam jej nie.

Gość gość
Ja się zgodziłam i mąż już nie ogląda się za innymi. W łóżku jest o wiele lepiej. Lubię patrzeć jak mój mąż pieści ustami swoją kochankę a potem robi to mi. Wtedy wiem, że związałam się z wartościowym facetem, który dba o potrzeby kobiet. Najbardziej mnie kręci jak jego kochanka pieści jego penisa a on musi wykrzykiwać moje imię :) super sprawa. Właśnie dlatego w internecie pary szukają tylko kobiet. Polecam każdej kobiecie będącej w związku.

Gość gość
Chciałabym do was, ale zależy mi na moim facecie.

Gość gość
gość dziś Jeśli zależy Ci na Twoim facecie to powinnaś sama to zorganizować. Ja sama to zaproponowałam mojemu mężowi. Jestem Ja, mój mąż i moja przyjaciółka. W zasadzie żyjemy razem w jednym domu. Ustaliłam, że mogą wszystko oprócz seksu w waginę by moja koleżanka na 100% nie zaszła w ciążę z nim. Pozdrawiam.

Gość gość
oj, faceci, ale was fanatazja ponosi....:D:D:D

Gość gość
zgodzilibyście się panowie, gdyby to wasza zóna dom,agała sieśeksu z wami , swoim chochankiem i nią samą???? Bo w taki układ, jak najchętniej:D:D ale z kobieta... nie, les nie jestem...

Gość gość
Dwóch nagich mężczyzn razem? to nie jest normalne chyba, że są gejami. Faceci hetero co najwyżej sobie rękę podają a kobiety są biseksualne bo nie tylko z facetami się zabawiają ale i mają kobiece les przygody. kobiety nie mają oporów przed tym by jakaś kobieta je dotknęła.

Gość gość
Nie, nie zgodziłabym się bo nie chciałabym aby mąż uprawiał seks z inna kobieta tak jak on nie chciałby abym ja uprawiała seks z innym mężczyzną.