Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy jak wasze male dzieci sa chore pozwalacie im ogladac wiecej bajek?

Polecane posty

Gość gość

Moja 2latka obudzila sie o 5.30 z cieknącym katarem i lekko podgorączkowy stanem(37,5) marudzącą i widac ze się zle czuje, glos zmieniony i świecą sie oczy. Non stop domaga sie włączenia bajek, wlaczylam rano i dopiero po 2h wogole dalo sie ja odciągnąć i wylacYc misia z niebieskiego domu a teraz znow jej wlaczylam. Jak poogląda więcej jakies 2,3dni to jej nie zaszkodzi? Zwykle ogląda tylko przy śniadaniu obiedzie i kolacji po jakies 10-15 minut.

Gość gość
Może jestem przewrazliwiona ale boje sie o oczy i ze bajki jakies tam zmiany w mózgu niby powodują. Moja ogląda tylko tego misia i klub prz myszki miki. Wasze dzici podczas choroby oglądają więcej tv?

Gość gość
Ja mojej zawsze pozwalam, przecież dwulatek czy trzylatek to nie niemowlę, bajki mu nie zniszczą oczu ani mózgu, skoro prosi to jej włącz, uspokoi się i zrelaksuje i szybciej wróci do zdrowia, u nas zawsze tak jest.

Gość gość
Masz racje, widzę jak moja siw uspakaja od bajki. Nie marudzi. Zapomina ze ssie zle czuje. Z reszta jak jestem chora to tez lubię tv poogladac

Gość gość
pewnie, ze tak.Incazej zwariowac mozna

Gość gość
Ja też pozwalam, bo taka biedna jest że nie mam serca nie włączyć.

Gość gość
Ja tez pozwalam. Mój dwulatek miał anginę i pierwszy i drugi dzień to była męczarnia. Tak płakał, nic mu nie pasowało tylko bajki go uspokajaly. Wiec te pierwsze dwa dni oglądał więcej niż zazwyczaj, nie cały czas, ale właśnie rano godzinę, zanim dało sie w ogóle go ruszyć.

Gość gość
Ja bym chciała żeby mój synek (2lata i 2 mce) w ogóle chciał oglądać bajki, miałby zatrzymanie na chwilę. Czasami prosi o bajkę, ale żadna mu nie odpowiada " inna bajka ", patrzy tylko przez chwilę. Choremu pozwoliłabym na więcej.

Gość gość
Moja corka ma juz co prawda 7 lat, ale teraz ma zapalenie oskrzeli i przez pierwsze dni lezala w lozku i sobie ogladala swoje ulubione programy. Dlaczego nie? Zreszta bajki tak naprawde zaczely ja fascynowac w wieku 2 lat, dokladnie Teletubisie. Wlaczalam jej te edukacyjne i wbrew negatywnym opiniom dzieki bajkom wlasnie mala ma bogate slownictwo, w szkole radzi sobie swietnie.