Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 2114

Modeling, a chłopak ?

Polecane posty

Gość 2114

Cześć . Jestem z moim chłopakiem od 9 miesięcy , jest ucieleśnieniem tego czego przez długi okres brakowało mi w życiu - bliskości , czułości i ciepła . Rzadko się kłócimy . Nie jestem zwolenniczką kłótni i często żeby jej nie wywoływać podporządkowuje się . Jest jednak problem , który od dłuższego czasu mnie trapi . Jestem osobą , która uwielbia gdy coś się dzieje , lubię być w centrum uwagi i czerpać z życia . Zastój powoduje we mnie negatywne emocje , a monotonia mnie wyczerpuje i stresuje . Zanim poznałam mojego chłopaka często dostawałam propozycje na sesje zdjęciowe ( korzystałam z tego i lubiłam to ) . Chodziłam na castingi z których często wywiązywała się dłuższa współpraca . Poza tym zawsze marzyło mi się aktorstwo . Od kiedy poznałam mojego ukochanego sprawa moich zainteresowań skomplikowała się . Oczywiście niczego mi nie zabronił , ale widzę , że bardzo mu to wszystko przeszkadza . Nie wyobraża sobie , że chodzę na castingu w bikini ( co przecież jest elementem każdego castingu ) . Nie podobają mu się moje wyjazdy , nawet jeśli jest to wyjazd rodzinny i nie ma mnie np tydzień . Widzę , że wszystko to co mi się w życiu podoba jego bardzo rozdrażnia . Jest dobrym kompanem i naprawdę bardzo mi na nim zależy . Nie wyobrażam sobie póki co przyszłości bez niego dlatego jestem w kropce gdy to nie dopełnia się z moimi pasjami . Między wierszami wyczytałam , że zawsze chciał mieć taką typową , przeciętną dziewczynę , które nie chce się wyróżniać , którą nie zna co druga osoba na ulicy , i która jest ciągle przy nim i jest tylko jego małą dziewczynką . Jestem bardzo lojalna i wierna , ale chcę zostawić po sobie jakiś ślad , chce wspomnień , chcę prowadzić dynamiczny tryb życia , a nie zostać kurą domową lub co gorsza połowę życia spędzić za biurkiem . Bardzo mnie to rani , że nie mogę wykorzystać swoich predyspozycji i czerpać przyjemności ze swoich pasji . Z drugiej strony mój chłopak daje mi w życiu bardzo wiele wartości i czuję się przy nim bardzo bezpiecznie . Przeprowadzałam z nim rozmowy na ten temat , ale nigdy nie kończy się to rozwiązaniem problemu . To jest po prostu zderzenie dwóch opinii na ten temat i na tym się kończy . Widzę , że próbuje mi czasem tego nie okazywać , ale znam go na wylot i od razu wszystko widzę jak na dłoni jak bardzo mu to przeszkadza . Podoba mi się nasz związek , ale nie wiem jak rozwiązać ten problem . Może jestem młoda bo mam dopiero 19 lat , ale na tym etapie większość decyzji , które podejmę mogą kształtować moje dorosłe życie i boję się popełnić błąd . Pomóżcie . Może któraś z was miała podobnie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować