Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasso

mam depresje pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość
Tyle jadu w sobie nie ma osoba, która cierpi. Jestes zalosna

Gość mamacitta
ogarnij się kobieto. Nie znasz gościa, a wylewasz cały jad na kogoś, kto ma cie totalnie w dup.ie. zbastuj trochę i idź się połóż.

Gość lukasso
Loui jesteś wspaniała dziękuję a inni proszę nie kłóccie się to bez sensu,

Gość gość
Skoro gdy pisze że mój chlopak niedawno umarł, a ty na to że chyba coś mnie swędzi to ty jesteś żałosny. Jesteś śmieciem. Nara.

Gość monnie
Boże jakie chamstwo ja osobiście też bym się wkurzyła na miejscu tej gościówki... :o

Gość gość
monnie i wróciłaś pod innym nikiem, super. Ale już daj spokój i idź odrabiać lekcje.

Gość Loui
Lukasso, dziękuję:) czasem dobrze jest sobie pomóc. Czasem też najlepiej pomagają całkiem obcy ludzie, bez pytań, oceniania, po prostu są. Doceń to, bo świat nie jest tylko czarno-biały. A o tym kiedyś zapomnisz, mam nadzieję, ze w ramionach ukochanej osoby. Tylko zacznij działać!(czytaj:biegać)

Gość lukasso
Loui długa droga przede mną ale fajnie że jeszcze są osoby takie jak Ty, jak sam sobie nie pomogę to nikt mi nie pomoże.

Gość Loui
Będziesz słuchał dzisiaj sex on fire? Pomyśl wtedy, ze życie można przeżyć inaczej. Trzeba tylko chcieć, otworzyć serce. Otaczać się ludźmi, którzy chcą Twojego szczęścia, a nie widzą w Tobie interes. Ciepło dziś, jesteś z Warszawy, więc wiem, ze u Ciebie także ciepło. Korzystaj z tego, bo jesień nie każdemu sprzyja;)

Gość lukasso
Loui chętnie z Tobą kiedyś pobiegam o ile stane na nogi, dałaś mi dużo wiary ale przeraża mnie ta perspektywa czasu jaki mnie czeka do tego żebym znowu był wesoły i szczęśliwy.

Gość Loui
Oj, to tak zawsze jest:) Jak ktoś chce schudnąć, to też wolałby w tydzień zrzucić 10 kg niż w 3 miesiące. Nie przeskoczysz tego;) Niestety, obawiam się, że nie będę dobrą kompanką do biegania, gdyż nie znoszę sportu, ale wiem, ze oczyszcza mózg, a wysiłek usuwa głupie myśli. Dlatego tak zalecany jest w okresie dojrzewania;) Ale moglibyśmy posłuchać muzyki, zamknąć oczy i zapomnieć o Warszawie;)

Gość Loui
"...o ile stane na nogi.." O ile??? Nie to chciałam usłyszeć. Ja wiem, ze wstaniesz. Jesteś facetem, związek z tą panią wpisz w straty. I jak najszybciej zajmij się po prostu SOBĄ.

Jestem pewna, że z czasem dojdziesz do siebie. Nie można nikogo zmusić do miłości.

Gość lukasso
Loui. lukaszsawicki@yahoo.pl to mój e-mail gdyby ktoś chciał wspólnie przejść te problemy też będę wdzięczny za każde słowo otuchy i swoje przemyślenia, spisałemto już na straty ale chce teraz walczyć o siebie

Gość Loui
lukasso, skorzystałam już z maila pewnego pana, a teraz nie wyobrażam sobie, zeby przyjść rano do pracy i nie napisać do niego. Dlaczego podałeś swoje nazwisko w @? nie masz innego?/na potrzeby Kafe na przykład? Teraz już za późno,ale bądź troszkę bardziej ostrożny na przyszłość;) ....zapisszę go sobie:)

Gość lukasso
Bo w amoku jestem i nie wiem co robie...

Gość Loui
W jakim amoku, jeszcze?

Gość gość
mail z nazwiskiem trąci mi zboczencem. uwazaj lui

Gość lukasso
Pół roku jestem w takim stanie a ostatnie tygodnie to juz wykrwawianie sie, a wczoraj nastąpił definitywny koniec znajomosci,mój organizm juz nie funkcjonuje a co mowic o głowie.

Gość Loui
Szkoda mi Ciebie, naprawdę. Wiesz, co teraz mogę dla Ciebie zrobić? Przytulić, bardzo mocno i pocałować w czółko, tak jak całuje się dziecko, kiedy płacze. Mam nadzieję, ze to czujesz. Jeśli nie, to wyobraź to sobie

Gość lukasso
Ja sie czuje jak dziecko aż wstyd, zmieniłbym coś w swoim zyciu ale nie mam siły na nic, czasu nie cofne musze lizać rany

Gość Loui
Wiem, że serce Ci pękło,ale tego kwiatu... znasz to. Nic, tylko się rozejrzeć i rwać te kwiatuszki do koszyczka;) Uśmiechnij się;)

Gość gość
Szkoda, że niektórzy w necie dostają wsparcie, a inni leżący jeszcze kopa na dobicie. Przykre :(

Gość lukasso
łatwo powiedziec ale wiem że tak jest musze przecierpiec swoje ....znowu....od zera układanie klocków w glowie,

Gość Loui
Muszę kończyć Ł., za chwilę wychodzę z pracy. Banalnie to zabrzmi,ale życzę Ci miłego dnia;) I pamiętaj o dresie!

Gość gość
Loui to d***** jakich mało skocz temu lukasowi na fiuta mała zdziro