Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasso

mam depresje pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość
Wysocy są bardziej podatni na depresję, bardziej spokojni i skłonni do melancholii.

Gość gość
Depresja czasem prowadzi do samobójstwa i to jest jedyna droga do wyzdrowienia. A zdarzało się że pacjent w depresji zamordował innego niczego nie winnego człowieka.

Gość lukasso
U mnie to trwa już pół roku i ja już nie mam sił na nic tą walka wyprulem sobie żyły, a teraz mam myśli samobójcze czuje bezradność i lęk

Gość gość
Mam to samo. Z czasem jest gorzej. Teraz nawet nie chce się wstawać z łóżka. Wszystko mi wisi. Jestem mega nieszczęśliwa :(

Gość Loui
Myślisz, że przez osobę, która tak się zachowuje warto truć sobie wątrobę i życie? Pisała z innym przy Tobie?! Dlaczego pozwalasz/pozwoliłeś na takie zachowanie??? Dobrze wiesz, ze gdyby nawet chciała wrócić, to czeka Cię powtórka z rozrywki. Zawalcz o swoją godność, o siebie. Kobieta, która ma trochę instynktu samozachowawczego nie robi takich rzeczy. Nie otaczaj się na siłę ludźmi, którzy tylko biorą nie dając nic w zamian. Będzie lepiej, zobaczysz

Gość lukasso
Bo mam klapki na oczach teraz chce jakoś wyjść z tej sytuacji bo wiem co to znaczy złamane serce, nie wiem jak sobie pomóc mam tyle obowiązków boje sie ze strace prace wszyscy widzą co się ze mną dzieje a ja jestem sam jak palec

Gość gość
ile masz tych obowiazkow? pensum 16 godzin tygodniowo? nie badz smieszny, co ma powiedziec samotna matka nauczycielka co uciekla od alkoholika na przyklad?

Gość lukasso
To nie ważne czy 16 czy 27 tak jak ja plus praca w klubie jako trener , nie chodzi o to!!To nie ma dla mnie znaczenia

Gość gość
samotna matka nauczycielka, twój komentarz typowy dla samotnej matki nauczycielki ...

Gość gość
Mi się nawet nie chce z nikim gadać. Wcześniej chciałam, ale nie już mam ochoty udawać, że jest ok.

Gość gość
Musisz sie zmobilizować i chyba nie ma innej rady jak pójście po antydepresanty i jakaś terapia psychologiczna, bo Twoje problemy to nie tylko ta niespełniona miłość.. Trzeba poznać przyczyny dlaczego tak się nie ułożyło, dlaczego nie potrafisz tego przeżyć?

Gość gość
Nic mnie nie cieszy, a kiedyś byłam wesoła przecież. A Ty jaki byłeś kiedyś?

Gość lukasso
Ja nie widze ratunku dla siebie jestem wrakiem człowieka...przegrałem swoje życie

Gość lukasso
Ja biorę antydepresanty, ale to się ciągnie za mną już tyle miesięcy, kiedyś byłem wesoły dusza towarzystwa a teraz siedze w koncie jak mumia z nikim nie chce mi się nawet rozmawiać.Jestem zupełnie inną osobą.

Gość gość
z tego co piszesz twoja ex to taka suka że nie ma co po niej płakać w sumie powinieneś się cieszyć że np. nie pobraliście się i nie zmarnujesz z nią reszty życia

Gość gość
też mam deprechę, w sumie od lat a w tym roku w ciągu miesiąca zmarły dwie bliskie mi osoby nie bardzo wiem jak się z tego podnieść twój problem przy moim wydaje się naprawdę ....błachy

Gość Loui
lukasso dziś Jak wrócisz z pracy, to przebierz się w dresy i idź pobiegać. Weź ze sobą telefon i słuchawki,albo mp3 i przemierzając każdy kolejny metr słuchaj muzyki. Tylko nie jakiejś nostalgii,ale czegoś żywiołowego. Mi zawsze pomaga sex on fire Kingsów, nasz polski Video... Słuchaj i myśl, żeby wstać rano, iść do pracy, dać 100% z siebie i być zadowolonym, ze robisz coś dobrego, a przede wszystkim szanujesz pracę.

Gość gość
Ja właśnie tak samo. Byłam towarzyska, zabawowa, wesoła. A teraz się czuję jak zombi jakieś. Mój chłopak umarł niedawno :(

Gość gość
gość z 14:11 naprawdę? a mi sie wydaje ze cos cie swedzi

Gość m ądralIa
musisz swoje przecierpieć, nie ma rady :( Tak to z uczuciem bywa :o Człowiek się czasem tylko męczy. Czas tu pomoże. No i ruch się przyda i trochę endorfin :D Kup sobie magnez, witaminę B, zajmij sobie czas. Zadbaj o siebie. Za jakiś czas inaczej na to spojrzysz. A to, co ona tam robi albo jak się zachowuje nie patrz. Nie jesteś teraz obiektywny. Wiesz, miłość to choroba psychiczna :o....i uczucie głupie. Każdy człowiek swoje w życiu musi przejść -takie zycie. Trzym się :) 🖐️

Gość gość
Do 14:13 większego frajera w życiu nie spotkałam, życzę ci wszystkiego najgorszego, idioto!

Gość gość
14:18 no nie spotkałaś, masz rację, nie spotkałaś;) takie wulgarne idiotki wyczuwam na kilometr. zyczysz mi wszystkiego najgorszego? a wiesz, ze karma wraca?

Gość lukasso
Bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia, szkoda że nie mam takich osób w realu wracam do pustego domu zastanawiam się co będzie jutro jestem w innym świecie i normalny już nigdy nie będę.

Gość gość
O Boże, dziewczyno! z 14:18. Troche opanowania! nikt tu nie chce dla nikogo źle, a ty z tekstem, ze zyczysz komus wszystkiego najgorszego? Dobrze ze jestes na pomarańczowo, zmień nick i wróc tu i zachowuj się normalnie, chociaz pewnie już da się ciebie rozpoznac.

Gość Loui
lukasso dziś Będziesz;) Wiem to:-)

Gość gość
14:18 żeby karma do ciebie nie wróciła - tego ci życze.

Gość gość
Mnie już nic gorszego nie spotka. A ciebie uważam za najgorszego śmiecia jakiego w życiu znałam. Życzę ci by twoja karma szybko cię dosięgła. Amen.

Gość gość
Jak nazwać kogoś kto kpi z cudzego cierpienia po smierci blidkiej odobu? Dla mnie to śmieć. Jesteś śmieciem!

Gość gość
staram się być dobry, dawac siebie innym i to w stu %. jezeli karma miałaby do mnie wrócić...szczerze na to liczę. Co innego u ciebie, jestes trochę żałosna. mam nadzieje, ze bliskich nie traktujesz tak jak tutaj obcych.

Gość gość
dziewczynko, aa czytalas księgę Hioba?