Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkadeveloper

Stres, stres co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość oliwkadeveloper

Mam ostatnio bardzo trudną sytuację w pracy. Nie wywiązałam się prawidłowo ze swoich obowiązków i istnieje ryzyko zwolnienia. Sprawa ciągnie się już któryś tydzień, a ja już nie wyrabiam. Nie śpię po nocach, ciągle jestem spięta. Boję sie wyjścia do pracy, już od niedzieli odczuwam stres. Jak sobie z tym poradzić? Nie piszcie tylko "załatw sprawę w pracy" bo się nie da. Znacie jakies sprawdzone tabletki uspokajajjące? Znalazłam na szybko coś takiego: http://iapteka.pl/product-pol-3626-Na-Stres-30-kapsulek.html . Czy skład jest odpowiedni i zadziała na mnie?

Gość gość
upić się

Gość gość
Możesz spróbować jakiś ziołowych środków z melisą, chmielem, ja biorę czasami nervomix jak nie mogę spać i mi pomaga

Gość Aldona28
Ja na swoim przykładzie mogę zdecydowanie polecić Ci Revitasens. Jet przebadany przez Uniwersytet Medyczny w Warszawie. W składzie ma cenne witaminy z grupy B, dodatkowo Omege 3, kwas foliowy oraz L tryptofan, więc działa na prawdę dobrze. Możesz również spróboać udziału w Zostań Optymistą w 30 dni zorganizowaną własnie przez nich. Może cos więcej pomoże :)

Gość oliwkadeveloper
Mam taką przypadłość, że jak wypiję z rana kawę a zawsze rano wypijam ją między 6.40 a 7.00 to po dosłownie 10 minutach odczuwam parcie na stolec i muszę skorzystać z ubikacji. Kupa jest lita o umiarkowanej smrodliwości i co zaskakujące zazwyczaj nie brudzi papieru toaletowego. Ma ktoś podobne doświadczenia w kwestii kawy i kupy?

Gość gość
życie jest jakie jest ale niektórzy nie są w stanie dotrzymać kroku to nie jest proste ale też nie przychodzi z dnia na dzień,sygnały były wcześniej trza było reagować ,teraz łatwo nie będzie.