Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaneta23483754

Mój syn stał się wieśniakiem!pomocy!!!

Polecane posty

Gość żaneta23483754

Cześć Mój syn mimo dobrego wychowania i wpajania prawidłowych wartości stał się wieśniakiem. Ostatnio skończył 18 i kupił sobie rozlatujące się bwm z którego puszcza ciągle na full disco polo. Proces ten zaczął sie gdzieś mniej wiecej w wieku 16 lat. Poszedł wtedy do szkoły samochodowej za namową tatusia z którym też zaczął dużo przebywać i robić z nim jak to nazywał biznesy(jestemy po rozwodzię, tatuś ma firmę). W wakacje zaczoł łapać jak na to mówił fuchy na budowie itp. Teraz syn klnie, szpanuje bmw, jeździ z jeszcze głupszymi kolegami ze szkoły, roboty na budowie, kolegami tatusia i nawet policjantami na ryby gdzie piją itp. Poprawnie zdania nie może sklecić mimo, że kiedyś bardzo ładnie się wyrażał. Nie wiem jak temu zaradzić, bo do 18 to w domu się ładnie wyrażał itp a teraz się przestał z tym kryć.

Gość gość
Do 18 lat musial ciebie sluchac , a teraz doszedl do wniosku ze juz jest dorosly :D

Gość gość
myślę że wychowanie to twoja zasługa bo po tym co piszesz o innych aż wyje brak jakiegokolwiek wychowania