W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 Czy też nie? mówcie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 wszyscy lubią ciebie, ja też ciebie lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 To dobrze :) ja jedyne tutaj prezentują normalne wartości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 publikujesz słuszne wartość, wszyscy powinni je brać do serca :) wtedy nie byłoby zła jakie fundują Kopacz, Niesiołoski, Schetyna, Kwiatkowski, Sikorski, Bury i red. Lis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 zapomniałaś o Olejnik, Michniku,całym PO-PSL-ZL oraz tvp (info)-tvn-polsat-wyborcza-newsweek :) ale już koniec z nimi wszystkimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 I o Błaszczuku Ziobrze, Macierewiczu, wróbel i reszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 gość 15:48 a co ty do nich masz? Zjednoczona Prawica-TV Trwam-Nasz Dziennik-Republika akurat dobrze mówią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 Co mam ? Załgane plujące jadem i dążące do zgnojenia każdego kto myśli troszkę inaczej niż oni . wredne i zakłamane bydło. Dodatkowo w przypadku Macierewicza i Wróbel chorzy psychicznie. Tak jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach