Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaSmutna

Rodzice dowiedzieli sie że jestem dziwką..

Polecane posty

Gość gość
Prowo jak nic . Nie wierzę, że można być aż tak głupią.

Gość gość
Zwykla qrwa i jeszcze chce ukrywac prawde przed przyszlym mezem dobrze ze ja nim nie bede! A pozniej sie qrwa dziwicie ze nie chcemy sie zenic!

Gość gość
Wspolczuje Twojemu przyszlemu mezowi. Bedzie myslal ze ma za zone kobiete z normalnego domu, a bedzie uprawial sex z kobieta, ktora miala w sobie kilkadziesiat, jak nie wiecej penisow i jeszcze brala za to kase... Obrzydliwa jestes i bez wartosci skoro sie szmacisz. Klamstwo ma krotkie nogi. Brudna szpara :/

Gość polki to prostytutki
samaSmutna dziś ale przecież jeszcze wszystko przede mna, mogę stworzyć normalny związek.. nie przyznam sie przeciez do mojej przeszlosci >>>> I TO SĄ WŁAŚNIE POLKI, kur/wią się a potem nie przyznają facetowi i jakiś naiwniak myśli że trafił fajną laske a to ex prostytutka, już mu współczuje

Gość gość
czy ty wgl mnie słuchasz? mówię idź na msze o uzdrowienie wskażę ci nawet miejsce gdzie taka msza się odbywa,.. tylko pytanie czy tego chcesz? czy chcesz być oczyszczona z twoich grzechów

Gość gość
Ludzie z niezbyt zamożnych rodzin mają u nas p********e niestety.Życie zmusza do kradzieży,prostytucji,konfliktów z prawem.Takie realia niestety!

Gość twój nowy klijent
ile za godzine bierzesz? podaj numer i miasto. Musze pomóc dziewczynie jakoś przecież.

Gość gość
A znajomy rodziców to też niezły "pomocny", najpierw sobie podymał, a dopiero potem naskarżył :D Mogłaś odwrócić sytuację i powiedzieć, że kochasz go, więc pozwalasz mu na seks, a on cię wiecznie zwodzi hahaha

Gość samaSmutna
nie wierze w boga, nie chce żadnych mszy uzdrawiających, nawet jakby istniał to mi nie pomoze

Gość gość
Partner ma prawo wiedzieć, że byłaś szmatą. Będziesz się wstydzić mu tego powiedzieć, ale rozkładać nogi przed nieznajomymi to nie? Dobrze, że Cię nagrał. Karma chyba istnieje. Jak byś się czuła gdyby Twoja córeczka była dziwką?

Gość emigracja lub stagnacja
gość dziś Ludzie z niezbyt zamożnych rodzin mają u nas p********e niestety.Życie zmusza do kradzieży,prostytucji,konfliktów z prawem.Takie realia niestety! >>>> dlatego już lepiej nawet na zmywak jechać, ale wtedy cie od szczurów emigrantów i sprzedawczyków będą wyzywać, choć to lepsze niż kur/wienie się i sprzedawanie ciała

Gość gość
Kobiety puszczające się od dawna były piętnowane przez społeczeństwo , był taki okres gdzie nawet takie kobiety kamienowano a teraz co? jeszcze się takim dobrze powodzi ...

Gość gość
Karma nie istnieje, po prostu facet miał taką ochotę.

Gość samaSmutna
chce sie zmienić chyba zasługuje na 2 szanse ? co mam zrobić iść do zakonu ? ja chce mieć rodzinę i dzieci

Gość Gucio przyjaciel
przygarne cie dziecino, przykro mi że masz taki problem. Życie bywa brutalne. Przytulam cie mocno.

Gość gość
K***wko, a ile bierzesz za godzinie? Zaciągnąłby Cię jakiś imigrant w krzaki, zerżnął i by Ci pokazał czym Ty jesteś suczko.

Gość gość
nie do zakonu tylko na MSZE O UZDROWIENIE !!!! ile razy ci mam to powtarzać . Nie chcesz przemiany to już twoja sprawa . ale dobrze ci radzę

Gość gość
17:16 niebawem znowu bedzie sie takie kamienowalo!

Gość gość
Moja koleżanka-d***** ma faceta i normalną rodzinę, żyje sobie wygodnie.

Gość gość
Haha Ty normalna rodzine? Zycze Ci aby Twoja coreczka, tez chciala tylko nowy telefon, ciuchy i samochod. Moze zrozumiesz swoich rodzicow...

Gość gość
imigranci zrobią z k*******m porządek !! zobaczycie

Gość gość
Wolałabym się nie urodzić niż mieć za matke dziwke :/

Gość gość
Nie znacie się, to jak z mordercami: jeżeli robią coś złego, to znaczy że mieli trudne dzieciństwo i trzeba im współczuć i głaskać biedulków i zapewnić ciepło i szczęście, którego nie zaznali :)

Gość gość
Zadnej drugiej szansy nie brdzie szmato blone ma sie tylko raz!

Gość samaSmutna
nie jestem chora żeby mnie uzdrawiać, po prostu jestem trochę zagubiona :( czemu mnie tak atakuje ? czemu ja jestem największym złem a o facetach co się ze mną umawiali ani słówka nie powiecie.. :(

Gość gość
k***a mać same szmaty chodzą po tej ziemi .... same d***** mam tego dość ...

Gość gość
Wolałabym się nie urodzić niż mieć za matke dziwke :/ xxx Znam potomstwo d****** są normalnymi dziećmi, a teraz wyjechali do innego miasta, więc nikt się nigdy nie dowie, one pewnie też i co w tym złego? Mam na myśli co złego dla tych dzieciaków, bo samo bycie dziwką to raczej podła sprawa. Albo może powinny popełnić samobójstwo honorowe :D

Gość gość
to nie chodzi o to żeby uzdrowić cię z choroby tylko żeby uleczyć twoją dusze owszem na takie msze chodzą chorzy ludzie ale nie tylko .. ta msza jest dla każdego kto ma beznadzieje w życiu .. proszę zrozum mnie !

Gość gość
a o facetach co się ze mną umawiali ani słówka nie powiecie.. smutas.gif xxx napisałam słówko o tym, ale widocznie wybiórczo czytasz, to typowe u dziwek, że słabo ogarniają

Gość gość
Masakra, poznajesz dziewczyne, ładna... całujesz ją, a ona obciągała z połykiem jakimś facetom za to żeby mieć nowy telefon. Autorko nie zakładaj rodziny, lepiej znajdź jakiegoś fagasa i każ mu płacić za sex. On Cię będzie utrzymywać i bzykać, a Ty będziesz robić to do czego jesteś stworzona...