Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK NAJSZYBCIEJ SCHUDNĘ ?

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie ! jak zabrać się za odchudzanie ?

Gość gość
Z głową. Najszybciej znaczy najgłupiej i z murowanym efektem jo-jo.

Gość izazak
ile chcesz schudnac dokladnie? mi na przykład odchudzanie szło bardzo mozolnie, waga praktycznie stała w miejscu no i zdecydowałam sie na tabletki jednak

Hej, a mogłabyś podać jakieś szczegóły? Ile masz lat? Jesteś jeszcze nastolatką w gimnazjum czy liceum? Czy może już dorosłą kobietą? Ile masz wzrostu? I ile ważysz? Jeśli nie ważysz się regularnie, to napisz mniej więcej. I co najważniejsze czy Ciebie interesuje sama utrata kilogramów, żeby powiedzmy na wadze wyświetliło się wymarzone 50 kg? Czy chodzi o jakąś znaczącą zmianę w ciele? Jeśli to drugie to nie da zrobić się tego szybko. Jeśli chcesz, żeby to była trwała, widoczna zmiana to musi trwać.

Gość gość
najbardziej widoczny spadek wagi miałam podczas stosowania tabletek na odchudzanie Slimcea. Już na początku kuracji czułam szybszy metabolizm oraz blokowanie głodu. 2 tydzień izaczeła znacznie spadać waga, jak na mnie. Wcześniej był z tym problem. Schudłam 14kg przez 12 tygodni, czyli 3 miesiące stosowania.

Gość melisska13
izazak a co to były za tabletki? aktualnie właśnie poszukuję jakiegoś środka wspomagającego odchudzanie bo jestem totalnie załamana tym, że moja waga mimo że ćwiczę i w ogóle nadal stoi w miejscu...

Gość izazak
to były tabletki IQGREEN

Gość izazak
zamawiałam je ze strony producenta no i jestem z nich bardzo zadowolona bo nie dość że pomogły zrzucić kilogramy to jeszcze dzięki zawartości chromu powstrzymały apetyt na słodkie :P

Gość MirkaKA
Mi w trzy miesiące udało się pozbyć 12 kg. Mój sposób to dieta, ćwiczenia i foreverslim. Nie mniej każdy ma swój dobry sposób, a ja wszystkim życzę tylko wytrwałości i powodzenia

Gość gość
Goncie sie z tymi tabletkami!!! Gdyby byly tabletki na otylosc czy nadwage to wszyscy byliby szczupli!

Gość gość nad goście
Mi się udało przy zastosowaniu foreverslim. Czas 3 miesiące. Ale pytanie, czy dla ciebie to wystarczająco szybko

Gość gość
Hej dziewczyny, chcialabym sie z Wami podzielic moim szczesciem i moze pomoc niektorym z was ktore tez przez dlugi czas nie mogly schudnac. otóż pierwszy raz w zyciu udało mi sie schudnac 33 kg i to w niecale 4 miesiace! Zaczelo sie od wizyty u pewnego dietetyka w Szczecinie ktory polecil mi pewien produkt, dzieki ktoremu mozna schudnac wiele kilogramow , bez efektu jojo + do tego zalecil mi silownie w miare moich mozliwosci ( bardzo duzo pracuje i tylko 2 razy w tygodniu moglam sobie pozwolic na cwiczenia) Produkt nazywa się Slimerin i jestem w nim calkowicie zakochana Odmienil moje zycie diamertalnie, a widok miny mojego bylego bezcenny :D Takze kobitki jak ktos chce kontakt do dietetyka to pisac, tu macie linka gdzie kupic ten produkt http://slimerin.com?p=o368 Jak macie jakies pytania odnosnie rzeczy ktore jadlam w tym czasie to piszcie :D

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość Danka
Zmiana diety, do tego jakiś środek wspomagajacy odchudzanie, ja na przykład brałam foreverslim, i systematyczność w ćwiczeniach.

Gość gość
od kiedy stosuje slimcea dopiero mam porządny spadek wagi sięgający kilkunastu kilo w 12 tygodnii.

Gość gość Alina
Ja kupiłam foreverslim, znalazłam najbardziej mi odpowiadającą dietę, do tego zestaw ćwiczeń. I po 3 miesiącach mogłam świętować sukces

Gość jedyna923
Ja schudłam szybko ale i skutecznie dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl nigdy wcześniej nie przypuszczałam że suplement może pomóc,ale teraz wiem,że tak jest schudłam 32kg w 3 miesiące;) bez efektu jojo;)

Gość odchudzajacasie882
Ja zamówiłam Afrykańskie Mango z tej stronki mają SUPER CENY! http://szczupla-kobieta.pl ale już nie rozchodzi się tak o cenę jak o to że ten suplement naprawdę pomaga ;) schudłam 24kg w 3 miesiące!

Gość malaryba89
Nie ma że szybko na odchudzanie trzeba trochę poświęcić czasu;) ja mimo iż przyjmowałam suplementację Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl to nie usiadłam i myślałam,że samo spadnie ;) nie nie chodziłam biegać 3 x w tygodniu;) jadłam regularnie i to się wszystko skumulowało i chudłam 6kg w miesiąc!

Gość gość
Foreverslim działa, ale same tabletki cudów nie zdziałają. Przede wszystkim trzeba myśleć rozsądnie, zmienić styl życia, a wtedy z czasem efekty będą się normalnie pojawiały. Kolejna kwestia to stosowanie się do zasad kuracji. Kuracja ma trwać nie 2 tygodni, nie miesiąc, a 3 miesiące i dopiero po tym czasie możecie się spodziewać efektów.