Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uraziłem dziewczyne z klasy.

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego,że mamy taki czat klasowy na fb I piszemy sobie tam bardzo często.Dziś znowu był jakiś spam I taka jedna dziewczyna napisała,że znalazła swoje zdjęcia z 2 gimnazjum(chodzimy do 1lo) I je wstawiła.Ludzie pisali,że jej by nie poznali a ja napisałem "jaka chuda byłaś" ,co wcale nie w negatywnym sensie,bo teraz jest owszem grubsza,ale to wcale nie wygląda gorzej,wręcz przeciwnie,ma bardziej pełną twarz,a tam była aż koścista.Ona zaraz napisała,że jej przykro i idzie.Z tego co wiem,rok temu miała ogromne problemy z odżywianiem,ważyła 30 kg I wylądowała w szpitalu,smutna historia,zgaduje,że miała anoreksje i to mogło ją dobić.Napisałem jej na pw,że przepraszam jak ją obraziłem i nic złego na myśli nie miałem,to zaczęła pisać troche z nerwami,że "wie jak wygląda,miała problemy ze zdrowiem,ale to nie moja sprawa i moje życie i że kończy teraz dyskusje ze mną" .Naprawdę jest mi przykro z tego powodu,ale jak by mi to nie napisała to nawet nie domyśliłbym się,że ją uraziłem w jakiś sposób....Co mam teraz zrobić?

Gość gość
Kwiatki jej kup :)

Gość gość
jestem dziewczyną ale uważam że jakaś głupia ona jest. No ale dobra niech jej będzie. przeproś ją. Napisz że nie żartowałeś z niej , że normalnie tak napisałeś bezmyślnie i teraz strasznie tego żałujesz skoro ona to tak odebrała. że nie zdawałeś sobie z tego sprawy i gdybyś wiedział, że mówisz coś co ją urazi nigdy byś tego nie powiedział. że bardzo ją SZANUJESZ i przez myśl nie przyszło ci jej urazić. że teraz jest baaardzo ładna i wygląda naprawdę slicznie. I że jest ci bardzo przykro, że ona to tak odebrała, bardzo ją cenisz jako osobę i w życiu nie chciałbyś jej niczym urazić, bo bardzo ci zależy na dobrych relacjach z nią ponieważ jest świetną koleżanką. TAK NAPISZ wszystko to powinna odpuścić ci. powodzenia

Gość gość
Skoro jest z twojej klasy to powiedz jej to w szkole. Wytłumacz jej to na żywo.. Boże kochany, nie umiecie już gadać poza tym zasranym facebookiem?

Gość gość
na zywo z nia pogadaj na osobnosci. jeszcze raz przepros i podkresl ze tam byla niezdrowo chuda. a na drugi raz sie z publicznymi komentarzami wstrzymaj bo mogą byc różnie odebrane.

Gość gość
Spróbuje ją jutro przeprosić,ale naprawdę mi jest chyba bardziej przykro z tego powodu niż jej. :( Bardzo ją lubie i troche mi smutno,że tak to odebrała,bo w życiu bym jej nie uraził,ale rozumiem,że miała dużo przejść związanych z wagą i to może ją troszke drażnić,ale też bez przesady,przecież pisanie "jaka chuda byłaś" nie zawiera w sobie obraźliwości.