W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 Właśnie przed chwilą rozmawiałam z nim na skype. Musimy wszystko zrobić, żeby PiS miał większość konstytucyjną. Zamierzam też doprowadzić do tego, że drugą partią, która musi zwyciężyć to musi być r/u/c/h narodowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 oczywiście że z***biaszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 pani Bogaczka_ dziś zapraszam na sępolno, zabiorę cię do psychiatry;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 Kaczyńscy to ludzie honoru starej daty wykształceni posidający kulturę wartości i charakter nie są tacy jak politycy z PO - sprzedajni szmaciarze którzy zniszczyli Polskę sprzedając ją UE Niemcom ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 Mam nadzieję, że PiS dokona wielu zmian. Prawo i Sprawiedliwość chce by działały państwowe zakłady i ja to popieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misio1 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 >>>Kaczyński jest zarąbisty!!!<<< x Wszystkie GEJE tak mówią :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 Kaczyński nie jest gejem idioto!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 mi wystarczy ze platforma została załozona przez masonerie i wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 ta smerfetka to pewnie jakiś chłopiec wykorzystany przez kaczorka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misio1 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 >>>Kaczyński nie jest gejem idioto!!!!<<< x Faktycznie :P, do niego tuli się i w jego łóżku sypia tylko ZWIERZĘ :P :P :P. x Taka miłość wyłącznie do zwierząt, ma swoją nazwę :P :P :P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 osobiście wolę ludz którzy lubią zwierzęta jak tych co lubią PO wskie k*********y podłe sprzedajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ombra di verita Napisano Wrzesień 15, 2015 >>>Kaczyński nie jest gejem idioto!!!!<<< x Faktycznie jezyk.gif , do niego tuli się i w jego łóżku sypia tylko ZWIERZĘ jezyk.gifjezyk.gifjezyk.gif . x Taka miłość wyłącznie do zwierząt, ma swoją nazwę jezyk.gifjezyk.gifjezyk.gif . Lepiej spać z kotem niż z człowiekiem, słuchać co noc relaksującego mruczenia niż chrapania. Ludzie się rozwalają na posłaniu, wiercą się, pocą się, ściągają kołdrę i marzniesz a kot jeszcze Cię ogrzeje futerkiem. Nie jestem jakąś entuzjastką Kaczyńskiego, nie podzielam w większości jego poglądów politycznym ale jedna rzecz mi się w nim podoba. Miłość do kotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gejzeta aborcza Napisano Wrzesień 15, 2015 Misio1 - nie dość, że gej, to jeszcze homofob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach