Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna deeeeeee

Polacy na emigracji! Musicie zagłosować w jesiennych wyborach

Polecane posty

Gość Anna deeeeeee

I nie mówcie , że macie to w tyłku, bo tam jest wam dobrze Za parę lat muzułmanie tak się rozpanoszą, że będziecie musieli uciekać Zaglosujcie na Korwina, jako jedyny kategorycznie sprzeciwia się islamizacji Europy oraz jest za zmniejszeniem podatkow i biurokracji do minimum Przecież jesteśmy madrym i pracowitym narodem, możemy być potęgą- wystarczy tylko pogonić tych zdrajców i wyjść spod buta Brukseli Potrzebujemy kogoś takiego jak Orban

Gość gość
ależ oczywiście że głosujemy ! mnie na emigracji tylko dobrze pod względem finansowym poza tym czuję się tu jak w nicości bo takie tutaj panuje życie i zwyczaje - nijakie :) chcę wrócić do Polski i zawsze głosuję na PiS bo tylko wtedy będzie tam znowu normalne życie i mniej podłych ludzi na styl zachodni ! nie chcę aby Polska zmieniała się na modłę zachodnią bo to nic dobrego ! niech się rozwija ale niech nigdy nie traci swego specyficznego stylu bycia życia i mentalności ! Głosuję bo rzygam jak patrzę na złodziei z PO i na to co zrobili z naszym krajem !