Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić gdy się spotyka byłego na ulicy?

Polecane posty

Gość gość

Uciekać, zwracać, odwracać głowę, udawać że się go nie zna? Czy powiedzieć cześć i się sztucznie uśmiechnąć? Jak wy się zachowujecie?

Gość gość sylwia
Nie miałam nigdy byłego.Miałam byłe przyjaciółki ale byłego nigdy.

Gość gość
jeśli rozstałam się jakos w miarę pokojowo to zazwyczaj do większości swoich byłych się uśmiecham, mówię cześć a nie raz przytulam się i jest sucha wymiana zdań na zasadzie "co tam". jest jednak paru , z którymi udaję że się nie znamy. w tramwaju jedno patrzy, gdy drugie ma głowę gdzie indziej :D to się czuje.

Gość gość
upaść na kolana i czynić powinność.

Gość gość
Jak w niezgodzie się rozstali, jak on zawinił to chyba śnisz, że ona się odezwie pierwsza. Nie ma takiej opcji.

Ostatnio spotkałam swojego ex na ulicy, byłam w szoku, bo nawet nie wiedziałam, że mieszkamy w jednym mieście. Normalnie się przywitaliśmy, pogadaliśmy, umówiliśmy się na piwo. Nie mam ze swoimi ex żadnych niewyjaśnionych spraw. Traktujemy się jak zwykli znajomi.

Gość gość
Ja jak swojego spotkałam na imprezie, to się tylko krzywo spojrzałam i głowę w drugą stronę :D Potem spotkałam go na ulicy i też głowę odwróciłam. Nie czuje potrzeby ani mu się kłaniać ani z nim rozmawiać.