Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajęty facet mnie podrywa

Polecane posty

Gość gość

Jest w związku z dziewczyną , ale śmieje się z niej wśród znajomych. Ona jest typem cierpietnicy która wybaczy wszystko w "imie milosci" . Jest po prostu dobrym materiałem na żonę A są w takim wieku ze rozsądek wygrywa. Ja mu się bardzo podobam , szaleje za mną. Pomimo ze dałam mu kosza,on nadal żywi nadzieję i nawet już boję się być miła bo wiem ze zaraz sobie będzie obiecywał coś i robił nadzieję ,stale Jest w stanie gotowości i napala sie na relacje ze mną.warto próbować?

Gość gość
kopa w krocze i się wyluzuje

Gość gość
Ty za to jestes najgorszym typem baby na żonę, zdradzałąbyś jak juz teraz masz takie głupie dylematy i pytasz na kafaterii. Porzadna kobieta , szanujaca sie i z klasa, nie zastanawiałaby sie nad tym w ogole, omijałaby zajetego faceta, ze wzgledu na przyzwoitośc, moralnosc, sumienie o ile sie je ma

Jeżeli jest zajęty to bym kopnęła go w dupę! co to za podrywanie? co to ma znaczyć? Że jesteś dla niego nic nie znaczącą zabawką którą porem się może znudzić? skoro gada o swojej dziewczynie to tobie też pewnie od razu wyrobi opinię...

Gość gość
Opowiedz w takim razie jasno w jaki sposób szaleje z tobą jak to okazuje? :)

Gość gość
Ty Charlotta wyrażaj się! To przyzwoite forum.

Gość gość
kup sobie wibrator :P