Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolontariat w szpitalu sa jakies z tego korzysci?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mieszkam w USA od miesiaca odkad wszystkie moje dzieci poszly do szkoly na caly dzien, zucilam sie w wolontariat. Chodze do szpitala i 2 razy w tygodniu po 3 godziny siedze w kadrach i moim zajeciem jak na razie, jest sprawdzanie papierow pacjentow czy ilosc sie zgadza z tym co jest przeskanowane na komputer. Jak sie nie zgadza to odkladam na bok a jak sie zgadza to po prostu wyrzucam. Nie powiem zeby bylo to jakies nadzwyczajne zajecie, ale robie to z powodu tego aby nabyc jakies doswiadczenie i obyc sie z angielskim. Przez ostatnie osiem lat nie pracowalam poniewaz glownie zajmowalam sie dziecmi. Teraz cos robie dla siebie. Wiadomo, nie jest to platna praca a raczej moja chec pomocy. Chcialabym oczywiscie znalezc jakas prace, ale daje sobie rok czasu na nauke. Mam obecnie 40 lat ale nie czuje sie mlodziej, oczywiscie nie ma to znaczenia o zabieganie sie o prace ja to rozumie. Czy myslicie ze dobry byl to wybor , a jezeli tak to co jezcze innego zrobilybyscie aby sie jakos pokazac? Nie mam znajomosci, wiec raczej liczyc musze na siebie, no i tak na razie zaczynam.

Gość gość
mialam na mysli ze w wieku 40 lat czuje sie i tak mlodziej (to tylko poprawka do textu, ale to detal)