Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra_siostry

Jestem zboczona jesli juz 2 razy sie tak zachowalam?

Polecane posty

Gość siostra_siostry

Nie chodzi o zaden seks tylko o wyjscie z lazienki w samym tylko reczniku i przebranie sie przy siostrze ciotecznej. Jestem teraz u rodziny i spie w pokoju kuzynki i wczoraj gdy bralam prysznic to wyszlam z lazienki w samym reczniku i przebralam sie w pokoju. Troche sie wstydzilam i stalam do niej tylem ale swiadomosc, ze ona mnie widzi nago krecila mnie ;) Dzis bylo podobnie z ta roznica ze juz nie wykrecalam sie do niej tylem. Widziama po minie, ze jest lekko zaskoczona moim zachowaniem ale udawalam, ze to normalne i skoro obie jestesmy dziewczynami to nie ma sensu sie wstydzic. Zaczynam sie jednak zastanawiac czy takie zachowanie jest normalne. Rozbieram sie przed druga dziewczyna i kreci mnie to. Jestem psychiczna?

Gość kapryśny juror
Ile masz lat? To może być kwestia dojrzewania, z wiekiem (podobno) przechodzi ;)

Gość siostra_siostry
17

Gość kapryśny juror
No to wszystko jasne, bez paniki, to przejdzie ;)

Gość siostra_siostry
To dobrze bo juz sie obawialam ze moze cos ze mna nie tak. Tym bardziej ze chodzilo mi po glowie zeby spac calkiem nago i namowic siostre do tego samego ale nie wiem czy to wypali. Moze ona uzna mnie za zboczona?

Gość kapryśny juror
To już by było trochę przegięcie :P Póki co jeszcze się mieścisz w "normie", ale śpiąc z nią nago przekroczysz granicę :P

Gość siostra_siostry
Tez tak mysle ze przekrocze granice. Chociaz szalenie kreci mnie taka mysl. Nie chodzi mi o zaden seks tylko bym sprobowac jak to jest spac bez zadnej koszuli, bez zadnych majtek z gumka. Chyba byloby fajnie :)

Gość siostra_siostry
Dlaczego lesbijskich? Ja nie daze do seksu. Nie jestem les. Nawet gdybym byla to przeciez to moja siostra. Co prawda nie rodzona tylko taka dalsza cioteczna ale to i tak rodzina. Wiec na pwno nie chce z nia seksu tak jak i nie chce z zadna inna dziewczyna.

Gość gość
Powiedz, że jesteś naturystką :P

Gość siostra_siostry
Wlasnie zaluje ze od razu tak nie powiedzialam. Teraz wyda sie to podejrzane. Dotad spalam w koszuli i majtkach a nagle od dzis jestem naturystka. Dziwne. Gdybym pierwszej nocy sie rozebrala to co innego ale teraz to juz przepadlo.

Gość jestem gość
siostro, w tym wieku takie stany "eocjonalne" są dość normalne. Jesteś poza domem, w innym miejscu, podnieca Cię własna nagość bo po prostu potrzebujesz już jakiejś formy wyładowania emocji, spełnienia,jak zwał tak zwał, fizyczności, czy po prostu dotyku. Nie wiem jak mają kobiety, mnie w takiej sytuacji facet by zdecydowanie krępował, ale kobiety nie mają oporów przed dotykaniem się nawzajem (nie mówię tu o zadnym erotyzmie, po prostu o dotyku) tak jak faceci. Masz 17 lat, znajdź sobie przyzwoitego młodzieńca, zakochaj sie i realizuj swoje fizyczno-dotykowe fantazje. Albo idź do sauny, gdzie saunuje sie nago i tam się napatrzysz i na facetów i na kobiety. :) powodzenia

Gość siostra_siostry
Do sauny to sie raczej nie wybiore bo przy obcych bym sie wstydzila. Ja sie nigdy wczesniej tak nie zachowywalam. Nie wiem co mnie teraz nagle napadlo by sie rozebrac przed druga dziewczyna. Napisalam o tym bo nieco sie zaniepokoilam wlasnym zachowaniem ze mi odbija bo sama widze ze to idzie krok za krokiem dalej. najpierw byly tylko mysli. Wczoraj juz sie zdecydowalama przebrac przey dziewczynie ale jeszcze sie wstydzilam i odwracalam. Dzis juz stalam do niej przodem a nawet przez kilka chwil chodzilam nago od lozka do szafy i z powrotem i bardzo mnie krecilo gdy czulam wzrok siostry na sobie. Teraz mam juz mysli by spac nago razem z nia a przeciez spimy na jednym lozku bo u niej nie ma drugiego. Czy to wszystko nie za daleko idzie? Ile bede musiala miec lat by tak przestalo mi odbijac na punkcie wlasnej nagosci?

Gość jestem gość
hmm, może nigdy Ci nie przejdzie, może Ci przejdzie jak trochę tej fizyczności podoświadczasz, może jak się zakochasz i będziesz mieć dużo sexu ze swoim partnerem... trudno wyczuc, może to oznaki, że pociagają Cię kobiety,może zostaniesz nimfomanką, może wiecznie niedopieszczoną, ale na 90% dlamnie to oznaka dojrzewania i potrzeby miłości fizycznej i dotyku, poznawania siebie i swojego ciała. Każdego w tym wieku "nosiło":) Czy lubisz się masturbować? Czy jesteś dziewicą? jakie masz doświadczenia erotyczne? A z ta sauną to jest tak, ze Ty nie muszisz być nago, możesz być w ręczniku, ale nagosć bedzie dookoła Ciebie.

Gość siostra_siostry
Nie strasz mnie ta nimfomanka bo znowu zaczynam myslec ze cos ze mna nie tak. Co do doswiadczenia seksualnego to nie mam zadnego. Calowalam sie z chlopakiem to wszystko. Masturbuje sie tez bardzo rzadko raz na miesiac moze na 2 miesiace nie liczylam dokladnie dat. Za to bardzo duzo mysle o seksie i o roznych nagich sytuacjach. Dzis gdy wycieralam sie po prysznicu to wyobrazalam sobie np. jak wychodze z lazienki okrecona w sam recznik a w przedpokoju ich piesek podbiega i lapie za ten recznik i cieka a ja piszcze kule sie naga na srodku przedpokoju i nie wiem gdzie uciekac i wszyscy mnie widza bo u nich miedzy przedpokojem a kuchnia nie ma zadnej sciany zadnych drzwi tylko to jest takie dlugie pomieszczenie i tylko pomalowane na inny kolor sciany mowia gdzie zaczyna sie kuchnia gdzie jadalnia a gdzie reszta przedpokoju i takiego niby korytarza do drzwi wyjsciowych. Bardzo mnie krecila mysl ze wszsycy by mnie zobaczyli nago wujek ciocia siostra nawet jej mlodszy brat a ja bym udawala ze sie kule i zaslaniam i pobieglabym nago na pietro do pokoju siostry. Pewnie gdyby sie to wydarzylo naprawde to chyba spalilabym sie ze wstydu i sama sie sobie dziwie ze tak mnie kreci takie wyobrazanie sobie tego. CHociaz nie wiadomo czy bym naprawde sie spalila. Gdyby ktos pare dni temu mi powiedzial ze bede nago paradowac przed zaskoczona z wrazenia siostra to uznalabym go za psychicznego a przeciez paradowalam. Moze naprawde masz racje z ta nimfomanka? MOze powinnam sie leczyc zanim nie jest jeszcze calkiem za pozno?

Gość jestem gość
Przestań z tym leczeniem. masz po prostu fantazje zwiazane z nagościa czy erotyzmem, na razie delikatne, potem będziesz fantazjowac o sexie, w róznych sytuacjach, przypadkowych, czy też nie. Twoja fantazja odzwierciedla Twoj stan emocjonalny- i chciałabyś i boisz się, wolałabyś aby przypadek spowodował sytuację, której tak napradę sama nie wiesz czy byś chciała. Przy rodzinie - pewnie nie. Ale jestes poza domem i samo miejsce determinuje Twoją wyobraźnię. To absolutnie normalne. Nie jesteś żadna nimfomanką, może jeszcze będziesz ale nie przez takie fantazje. Po prostu potrzebujesz dotyku na swoim ciele ale nie swoich rąk. Potrzebujesz odkrywć swoje zachowania, swoje ciało, jego odczucia, to wszystkko to dlaCiebie jakaś nowość, podniecajaca nowość. Ciekawe jak wyglądałyby Twoje fantazje, gdyby w pokoju obo (wspólna łazienka) mieszkał Twój kuzyn. Gwarantuję ze fantazje byłyby damsko-męskie. Nie przejmuj się, nie posuwaj się za daleko, bo kuzynka może nie być gotowa na takie doznania i się mocno zdziwi. No, chyba że wszystkim pod kołdrą zarządzi "przypadek"- zły sen, burza za oknem, itp. które spowodują że się obejmiecie...:)

Gość siostra_siostry
Swietny pomysl z tym zlym snem :D Ciekawe ja zareaguje gdy sie nagle przytuje? Moze tez mnie obejmie? Ale z drugiej strony po co ja mam to robic? Czy to nie jest prowokowanie jakiejs niezdrowiej sytuacji damsko-damskiej? Przeciez mi nie chodzi o seks z nia. Wiec po co mam sie przytulac? A jednak mysl o takim przytuleniu kreci mnie tez. Moze ja juz jestem jakas krypto-lesbijka tylko jeszcze sobie tego nie uswiadamiam? To byloby okropne :O

Gość jestem gość
nie jesteś, nie przejmuj się i fantazjuj dalej. NIe realizuj niczego czego sama nie chcesz. Dlaczego tak rzadko się masturbujesz? nie sprawia Ci to przyjemności takiej jakbyś oczekiwała? Pytam,bo jednak masturbacja na jakiś czas zaspokaja potrzeby (jak sie nie ma z kim) i napięcie sexualne opada.

Gość siostra_siostry
Nie wiem. Do masturbacji jakos nie ciagnie mnie specjalnie. Robie to naprawde bardzo rzadko a potem jeszcze mam wyrzuty sumienia i w sumie wiecej z tego zlosci niz radosci.

Gość _rozsądny_
@ siostra_siostry dziś Swietny pomysl z tym zlym snem smiech.gif Ciekawe ja zareaguje gdy sie nagle przytuje? Moze tez mnie obejmie? Ale z drugiej strony po co ja mam to robic? Czy to nie jest prowokowanie jakiejs niezdrowiej sytuacji damsko-damskiej? Przeciez mi nie chodzi o seks z nia. Wiec po co mam sie przytulac? A jednak mysl o takim przytuleniu kreci mnie tez. Moze ja juz jestem jakas krypto-lesbijka tylko jeszcze sobie tego nie uswiadamiam? To byloby okropne pechowiec.gif x Zadajesz sobie bardzo rozsądne pytania i sama widzisz, że to nie prowadzi do niczego dobrego. Dlatego nie słuchaj pedryla, który Cię tu zachęca do pedrylowania się z drugą dziewczyną. Psychika ludzka jest tak skonstruowana, że instrynkt seksualny da się w pewien sposób kształtować. Jesteś osobą młodą i jeśli teraz zaczniesz się miziać z dziewczynami, to potem różnie może być z Twoją orientacją. Odradzam wszelkie przytulania i to do własnej siostry, błeee...

Już masz niezdrowe skłonności. Moja rada. Wyjedź dziś od wujków. Jeśli nie wyjedziesz, to dziś w nocy zrobisz coś głupiego. Wiem to. Nie pytaj skąd wiem. Ja wszystko wiem. Poniżej masz link, żeby Ci uzmysłowił nieco kim jestem. http://f.kafeteria.pl/temat/f1/posiadlem-wszelka-wiedze-i-odpowiem-na-kazde-pytanie-slucham-p_6315124 Nie lekceważ mojej rady. Wyjedź.

Gość siostra_siostry
Jesteś jakimś jasnowidzem czy innym wróżem?

Gość jestem gość
siostro, do niczego Cię nie zachęcam oprócz fantazjowania i znalezienia sobie chłopaka, którego będziesz kochać. Jesteś inteligentniejsza od tych nowych doradców bo wyczuwasz granicę pomiędzy fantazją a rzeczywistiścią i jej skutkami tak samo jak odrózniasz subiektywną radę czy ocenę od prowokacyjnego komentarza, którego celem jest to, abyś rzetelnie się do niego odniosła, co zresztą czynisz, i nazwała rzeczy po imieniu. Nie słuchaj tych co wszystko wiedzą, i strzeż się fałszywych proroków, zwłaszcza takich, którzy nazywają siebie samych "rozsądnymi", "prawdziwymi"itp. Ja napisałem tylko tyle,zebyś nie przejmowała się swoimi fantazjami, bo w tym wieku są one normalne. Na resztę odpowiedziałaś sobie sama. Jesteś zupełnie najnormalniejszą młodą dojrzewającą kobietą. Powodzenia i miewaj dylematy, myśl o nich, roztrząsaj je, pytaj i czytaj i słuchaj siebie. Jesteś inteligentna i sama wyciągniesz najlepsze wnioski.

Gość siostra_siostry
Ja sie troche boje ze naprawde moge udac ze mam zly sen i sie przytulic do niej i bardzo kreci mnie ta wizja jak lezymy razem przytulone w objeciach. Chce tak zrobic coraz bardziej i zaczynam byc pewna ze zrobie. Nie wiem tylko co z tego wyniknie. Moze ten caly omnibus ma troche racji ze najlepiej byloby calkiem od nich wyjechac i wtedy sytuacja klarowna. Nurtuje mnie te watpliwosci. Jestem zdrowa dziewczyna o orientacji hetero (tak przynajmniej dotad mysalam) a rozbieram sie przed druga dziewczyna i wlasnie nie moge sie doczekac nocy by pod byle pretekstem sie przytulic do niej. O wczesniejszym marzeniu ze obie spimy nago juz nie wspominam bo masakra calkowita bylaby.

Gość jestem gość
a wcześniej w innych miejscach, w domu nie miałas podobnych fantazji? Bo ja myślę że to jest w Twojej głowie a nie jest spowodowane miejscem. Owszem sytuacja moze trochę sprowokowała, ośmieliła Cię, ale zwalanie tego na miejsce jest nieporozumieniem.

Gość siostra_siostry
Nawet jesli mialam takowe fantazje to nigdy one nie przeradzaly sie w czyn. Teraz sie juz przeradzaja. Niby nic wielkiego ale jak juz pisalam gdyby mi ktos pare dni temu ze bede paradowac nago po obcym pokoju i to w obecnosci innej dziewczyny to uznalabym go za psychicznego. Sama nie jestem siebie pewna i troche sie obawiam ze teraz jest podobnie. Gdyby mi ktos (np. omnibus) powiedzial ze bede uprawiala lesbijski seks z cioteczna siostra to wydaje mi sie to psychiczne. A jednak chodzilam nago przed siostra a teraz mam chec przytulac sie do niej w nocy. Moze we mnie rosnie jakas psychiczna lesba i trzeba mi uciekac zanim bedzie za pozno?

Gość gość
Jak reaguje siostra? Jest zdziwiona, udaje, że nie zauważyła, nie zwraca uwagi? Mówiła coś czy traktuje to jako Twój styl bycia i nie reaguje w żaden sposób?

Gość jestem gość
moim zdaniemTwoja pierwsza cielesność sexualna powinna być inna. cos w tym jest ze okazja czyni złodzieja. ale nadal uważam, że gdzie indziej będziesz mieć inne fantazje i zachcianki bo po prostu dojrzewasz do swojej cielesnosci. pomyśl o tym inaczej, jesli nawet to zrobisz to nie oznacza ze będziesz w przyszłości lesbijką, ALE, jeśłi to doświadczenie będzie dla Twojej siostry czymś zaskakującym niezwykłym, gdzie ona nie będzie inicjatorem, to możesz bardziej w niej obudzić tego typu instynkty i z niej uczynić lesbijke. tak często jest w przypadku gwałtów homoseksualnych na młodych chłopcach. To druga strona medalu. Ty jesteś już czegoś świadoma, nie wiadomo jezszcze jakie będą tego skutki , alejesteś, ona nie.

Gość siostra_siostry
gość dziś Jak reaguje siostra? Jest zdziwiona, udaje, że nie zauważyła, nie zwraca uwagi? Mówiła coś czy traktuje to jako Twój styl bycia i nie reaguje w żaden sposób? x Kiedy odwinelam z siebie recznik i stanelam przed nia nago to zrobila na mnie wielkie oczy ale nic sie nie odezwala a ja udawalam ze nie dostrzegam jej zaskoczenia i zmieszania bo byla troche chyba zmieszana gdy tak chodzilam nago do lozka do szafy i z powrotem. W konca ja pierwsza sie odezwalam i spytalam czemu robi na mnie takie oczy przeciez obie jestesmy dziewczynami wiec nie ma powodu bym sie przed nia wstydzila. Wymamrotala cos ze wcale sie na mnie nie gapi chociaz ja widzialam ze wlasnie sie gapi i szczerze mowiac bardzo mnie to krecilo gdy tak chodzilam nago a ona z rozdziawiona buzia wodzila za mna wzrokiem ;)