Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 01

podnieca mnie mysl ze moja kobiete posuwa kilku facetow jednoczesnie

Polecane posty

Gość gość 01

ktory z panow tak ma ? czy sa kobiety ktore chca grupowo bzykac sie i zeby ich facet patrzyl na to lub tez bral czynny udzial ?

Gość rozpustna Be
Są takie które o tym fantazjują, ale to jeszcze nie znaczy, że chcą fantazje wprowadzić w czyn :classic_cool:

Gość gość 01
rozpustna. a ty masz takie fantazje ?

Gość rozpustna Be
Może tak, może nie :P

Gość gość
Ja tak mam. Oczywiście, że są kobiety ktore grupowo się bzykają a ich facec***atrzą na to lub biorą w tym czynny udział. To zabawa dla dorosłych, najlepsza jaką dotyczczas z żoną znamy. NAJLEPSZA.

Gość gość
Ja mam takie fantazje i chciałbym tak z żoną.

Gość gość
Mógłbym spowodować, że twoje podniecenie wzrośnie.

Gość gość 01
z moja pania juz prubowalismy oralnie zabawiac sie z innym facetem w troje. byly lodziki i lizanie c**y. pieszczoty i dotykanie. a w dodatku on byl biseksualny tak wiec byl tez kontakt m - m. i calej naszej trojce podobalo sie

Gość gość 01
gosc 11:24 a ilu facetow na raz posuwalo Twoja kobiete ?

Gość gość 01
o tak. podniecenie jest znacznie wieksze w troje niz w duecie. pomimo tego ze my zabawialismy sie w 3 tylko oralnie to do dzis wspominamy to jako mile wydarzenie w naszych sekseksperymentach

Gość gość
"gość 01 dziś gosc 11:24 a ilu facetow na raz posuwalo Twoja kobiete ?" Parę razy zabawa 3m+1k i 6m+6k i 20m+20k. Nikt tego nie liczy, ma być faja zabawa a ona ma być zadowolona. Wiadomo ilość dziurek i miejsca w okół jednej pani jest ograniczona.

Gość vizja513412
Jejku, trochę ta scena przypomina mi filmik z http://redtube.net.pl. Dla mnie to nie do końca jest normalne, ale są różni ludzie. Nie wiem, pogadaj z kobietą. Może ona też ma jakieś fajne fantazje,które i Tobie się spodobają? :)

Gość gość 01
no my mamy tak ze rozmawiamy o naszych fantazjach i realizujemy je wspolnie. prubowalismy juz anal pissing lekkie sm wiazanie tez mamy kilka zabawek z sex shopu tak ze wachlarz naszych zainteresowan jest nie maly no a teraz chcemy bzykanka w wiekszym gronie niz duet. moze my + m a moze nawet my + 3 m