Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanie kontra katolicy

Polecane posty

Gość gość

Niedługo do walki stanie jeden ciemnogród z drugim :(

Gość Nie lubię tych brudasów
Można by dużo i długo pisać... Mnie tylko zastanawia jak Europa może dawać sobie tak wchodzić na głowę. Muzułmańskie głowy tamtejszego kościoła mówią wprost o ty,, że są w trakcie islamizacji Europy, że za jakiś czas również Europa będzie miała szariat itd. Nie zezwalają na budowę kościołów katolickich ale masowo u nas budują meczety. Ja nie pojmuję, jak można być tak ślepym i głuchym. Mieszkam w UK i jest mu masa muzułmanów, było dużo incydentów, które średnio były nagłośnione przez media, wszystkie te incydenty był na tle religijnym (gwałty, pobicia za kanapkę z szynką, obcinanie głów oraz standard- zamachy) a Europa dalej ich wpuszcza. Poza tym ci ludzie (wierzcie mi lub nie) NIE CHCĄ PRACOWAĆ. Słyszałam, że w Norwegii jest prawo, że jeśli ktoś z rezydentów nie pracuje dłużej niż pół roku to jest deportowany do swojego kraju. Nie wiem jakim problemem jest wprowadzenie takiego samego prawa we wszystkich krajach Europy. Pomagać trzeba i trzeba być człowiekiem ale tu się sprawdza zasada, że daj palca to wezmą całą rękę. Poza tym wiele razy pokazano, że ci ludzie to dzicz a uchodźców wśród nich jest może parę procent, reszta to ludzie, którzy wojny na oczy nie widzieli i nie są nawet z Syrii. Nawet nie będę wspominać, że wykryto wśród tych ludzi po zdjęciach terrorystów z ISIS a reszta ludzi nie ma ze sobą dokumentów (ciekawe dlaczego?), nie chcą się rejestrować jako uchodźcy a za cel podróży obierają kraje dające wysokie benefity (UK i Niemcy). Później jakieś zdjęcia utopionych dzieci itd. a prawda jest taka, że ten utopiony chłopiec mógł zostać w Turcji bo był tam bezpieczny, ale nie, trzeba było płynąć dalej. To jest jedna wielka szopka i ktoś musi mieć interes w sprowadzaniu tu tych uchodźców, tyko nie wiem jaki, skoro ci ludzie kosztują podatników masę pieniędzy (pamiętajmy, że kasa wpłacona do UE to pieniądze podatników) a nie pracują tylko się mnożą jak króliki, zajmują całe dzielnice, wprowadzają tam własne prawo i nie asymilują się ze społeczeństwem. O ich prawie do dymania kóz, seksu ze zmarłymi małżonkami do kilku godzin po śmierci oraz prawie do zabicia "za zhańbienie" nawet nie będę się rozpisywać... DZICZ, nic więcej.

szkoda tylko, że to ten "ciemnogród" będzie cokolowiek robić by ratować Nasz kraj oraz taki jasnogród gejowo ignorancki jak ty , tacy jak ty powinni jechać zagranicę jak tęsknią za muslimską maczetą/pałą

Gość gość
Słyszeliście, że DZIŚ sejm obraduje od 14.00 cały dzień o imigrantach i pod sejmem będzie PROTEST PRZECIWKO IMIGRANTOM? Kto z Was się wybiera?

Gość gość
Wiesz, nie obrażaj ludzi wyjeżdżających za granicę bo od razu widać, że "w du&ie byłaś, gó*no widziałaś" i zazdrościsz ludziom, którzy sobie poradzili sami z dala bez pomocy mamusi i tatusia i nawet jak pracują fizycznie to mają 2x więcej niż ty w Polszy. A jak ktoś wykorzystuje swoje studia (ja jestem inżynierem) to zarabia ok 4-5x więcej przy (poza kosztem wynajmu) BARDZO podobnych kosztach życia. Także wiesz, zanim pusta gimbazo się wypowiesz to pomyśl dwa razy :)