Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego prawie nic nie tyje... :( 34tc martwie sie, prosze odezwijcie sie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnia wizyta 3 tyg temu i wtedy od poczatku ciąży przytylam 10kg. Dziecko wazylo 1650g, to byl 31tc. Dzis jestem w 34 tc i przytylam tylko 200 gram. Bardzo się martwie bo słyszałam, ze w ostatnich miesiącach dziecko powinno przybierać 200g a ja w 3 tyg tyle przytylam. To chyba zle... :( albo waga mi poszla w dziecko albo dziecko niewiele przytylo. Cholender, martwię się jak nie wiem co :( wizytę mam jutro wiec dopiero jutro na usg podejrzę. Czy Wam tez takie przyrosty pod koniec sie zdarzały czy mam sie martwic? :(

Gość gość
Ty się ciesz, a nie się martwisz! Dziecko wyciągnie z Ciebie to, co mu potrzeba, ja przytyłam 22 kg, strasznie dużo, ale 12 w 3 trymestrze i to nie była kwestia jedzenia za dwoje, ale obrzęki i zbyt duża ilość wód płodowych, wyglądałam jak wieloryb, a czułam się fatalnie

Gość gość
Wiesz... Niby sie cieszę, bo jest mi wygodniej niz w pierwszej ciąży, gdzie przytylam w sumie 18kg. Ale teraz to się wrecz martwię, ze w dziecko nie pójdzie...

Gość gość
ja tylam srednio 1 kg na mc przez 4 mc. Teraz jestem w 37c i przez 4 tc przytyłam az 3 kg. Ogolnie przez cala ciaze przytylam 10 kg.

Gość gość
Nie martw sie, dziecku nic nie brakuje, tyje sobie spokojnie "podbierajac" z zapasow mamy :) ja tez przytylam tylko na poczatku ciazy i to 8 kg, pozniej waga stanela a dzieciak przybieral normalnie :) po urodzeniu w miesiac osiagnelam swoja wage z przed ciazy i wciagalam swoje ulubione spodnie :)

Gość gość
Dzieki, nawet nie wiecie, jak potrzebuje tak miłego wsparcia, podniesienia na duchu. Informacji, ze to tez sie zdarza czasem innym. To uspokaja i dużo daje. To forum jednak nie jest doszczętnie zepsute :)

Gość gość
nie martw sie. Ja ciaze zaczelam i zakonczylam z taka sama waga a dziecko wazylo 3560 i bylo idealnie zdrowe. Realnie schudlam 8kg ale mialam nadwage wiec to nie byl problem. Mnie odrzucilo od tlustych i slodkich rzeczy (mialam po nich makabryczna zgage), do tego zoladek mi sie zmniejszyl wiec jadlam malutkie porcje i taki byl efekt. Za to teraz mimo ze od 6 mcy karmie piersia, od 4 uprawiam sport to przytylam 2kg.

Gość gość
Ja gdy zaszłam w ciążę ważyłam 62 kg. Przez całą ciążę przytyłam 2 kg. Dziecko urodziłam w 35 tyg . ważył 3 kg. Po porodzie waga pokazywała 56 kg. I tak mi już zostało. Tez się martwiłam że coś jest ze mną nie tak, a okazało się ze wcale nie. Lekarz mówił ze widocznie taka moja uroda.