Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

migrena w ciazy, szczególnie nasilona pod koniec. zapraszam do dyskysji

Polecane posty

Gość gość

Migrenę mialam od 13 roku zycia, wymioty, zaburzenia mowy, wswiatlowstret, bol glowy... Od ślubu ustąpiło (widocznie sex,hormony itp, tak tlymaczyla lekarz). W 1 ciąży migreny wrócimy, tylko pod koniec i tylko lagodne. Bole glowy, zawroty, trzeba bylo położyć sie spać i tyle. Teraz po 6 latach w drugiej ciąży, jestem w 8ms i migreny wrocily :( bil Glowy straszny, wymioty, znów zaburzenia mowy. Bylam juz u neurologa, dal mi skierowanie na cesarkę (w pierwszej ciąży w czasie porodu dostałam migreny u mialam szybko cv). Ale oczywiście zanych leki brac w ciąży nie mogę... Jak Wy sobie radzicie? Mi to zaburza życie, mam prawie codziennie migrenę, raz o 18 godz a raz o 14, nawet pojechać do szkoły po dziecko wtedy nie mogę, jestem zla z tej bezsilności :( jak Wy nauczyliście sie z ty zyc?

Gość gość
Czy jest ktos kto tez cierpi na migreny?

Gość gość
Ja mam migrene z aura, podczas ataku nie widze, oraz dretwieje mi lewa czesc ciala od jezyka po stope. Ciaza akurat na plus mocno oslabila objawy, ale moglam brac paracetamol, rodzilam sn. Po porodzie znowu wrocila :-(