Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co on może chcieć ode mnie?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Taka sprawa. Poznałam faceta przez Internet. Spotkaliśmy się 2 razy , on bardzo często do mnie pisze, tak , że od rana do wieczora mamy kontakt. Mimo, że widzieliśmy się tylko 2 razy, on już się zachowuje jakbyśmy było parą, jak się widzimy to co chwilę mnie przytulna, całuje w policzek, łapie za kolano bez powodu, trzyma za ręce i też co chwilę mnie w dłoń całuje. Zauważyłam też, że jak na niego spojrzę to wtedy on mi w oczy też spojrzy i się uśmiecha, ale wcześniej jego oczy skierowane są w moje miejsca intymne, zresztą jak mnie przytulna to jego ręką i tak dotyka mojego biustu. W smsach też mi pisze ze chciałby ze mną być teraz, przytulić, pyta się kiedy idę się umyć to by to sobie wyobrazil i takie inne bzdety... Niby się martwi o mnie , pyta czy wszystko dobrze itd. Ale nie wiem co myślicie czy on tylko chce mnie na raz? Często też pisze ze najchętniej by mnie schrupal... sama nie wiem. Co myślicie?

Gość gość
Bzykać mu się widocznie chce, skoro już od początku cię obmacuje. Zresztą ty nie lepsza, ze mu na to pozwalasz :P

Gość gość
My myślimy,ze facet chce Cie bzyknąć,zabawić się. Obmacuje Cię a Ty mu na to pozwalasz,tak facet sprawdza czy kobieta jest chętna i szybko mu da :) Jak by poważnie Cie traktował,szanował to by ręce trzymał przy sobie

Gość lewowa
Jak dla mnie to też wygląda na to, że facet liczy na coś więcej. Dopiero dwa razy się spotkaliście, a już tak blisko fizycznie jesteście? W sensie przytulacie się, całuje w rękę itp. To dość szybko, przynajmniej dla mnie. Poza tym te SMSy, kiedy idziesz pod prysznic, że by Cię schrupał? A Ty nie widzisz w tym nic dziwnego? Ostatnio kilka razy spotkałam się z facetami poznanymi przez internet. Na mydwoje założyłam konto i szukałam kogoś, z kim mogłabym stworzyć jakiś fajny związek. Spotkałam się może z 4-5 facetami, jednak za każdym razem zachowywaliśmy dystans, jedynie mógł być jakiś buziak w policzek na dzień dobry czy pożegnanie i tyle. A jakby mi gościu wysyłał tego typu smsy, jak Tobie, to od razu bym go skreśliła, bo jak dla mnie świadczy to tylko o jednym. Zastanów się i uważaj, żeby nie wkopać się w żadne kłopoty.