Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooobek

czy któraś z was miała krwawienie w okolicach terminu okresu a mimo to była

Polecane posty

Gość kooobek

była w ciązy? Do tego krwawienie dwa dni przed terminiem @, 12 dni po owulacji. Narazie to takie "plamienie" ale pewnie się rozkręci. Kurde a tak liczyłam na ten cykl (leki, monitoring itp) i duuuupa!!!!!!!

Gość gość
zrób test wtedy kiedy miała być miesiaczka czyli za 2 dni, to może być na przykład krawienie spowodowane zagnieżdżaniem

Gość gość
mialam tak. zawsze regularne cykle. w dniu okresu nic...wieczorem plamienie-łzy ze sie znów nie udalo, kolejny ranek-nic, po poludniu plamienie, wieczorem plamienie, rano nic...tak 3 dni, w czwartym dniu "okresu" test i 2 krechy :) corka ma dwa lata :):):)

Gość gość
Też tak miałam, lekkie plamienie w jeden dzień, w drugi kolejne, w piątym dniu test i dwie kreski:)

Gość gość
Ja mialam przez 3 miesiące prawie" normalny"okres..nie sądzilam że moge być w ciązy I gdyby nie to że tyłam w okolicach brzucha to bym nie wpadla na to że jednak ciąża

Gość gość
A oznacza "prawie normalny okres"? Jaka była różnica?

Gość gość
Mialam normalny okres czterodniowy, potem do 11 dc plamienie i bol brzucha, zrobilam test i dwie kreski. Lekarz na poczatku podejrzewal ciaze pozamaciczna, ale na szczescie okazalo sie, ze zdrowa ciaza.