Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani autorka gosc

Do jakich kobiet wracają mężczyźni?

Polecane posty

Gość el camino
Może trzeba mieć optymizm? Szukać jasnych stron w różnych sytuacjach? Skoro Ci, którzy pojawiali się w Twoim życiu odchodzili, oznacza to, że nie byli dla Ciebie odpowiednią parą. Czy nie lepiej tak niż trzymanie się razem na siłę? Może to okazja do tego, by kiedyś poznać tego odpowiedniego? Myślę też, że każdy z nas ma w życiu jakieś lekcje do odebrania. Cechuje je to, że trudno nam je pojąć z naszej perspektywy. Ale to nadaje im znaczenia.

Gość karrola
Ja też zostałam kiedyś porzucona, ale pewnie dlatego, że nie dogadywaliśmy się, dwa uparte charaktery się spotkały i ciągle było źle, ale ja się przyzwyczaiłam i nie chciałam, żeby odchodził. Teraz z perspektywy czasu, tak się cieszę , poznałam kogoś innego, jesteśmy razem ponad 2 lata i jest super, najważniejsze to spotkać kogoś do kogo się pasuje, z kim ma się wspólne pasje. W związku jest też ważna namiętność i chemia, jeśli tego nie ma to związek raczej nie będzie udany. I jeszcze jedno jak jest się z idealnym facetem, wykształconym , bardzo przystojnym i pewnym siebie itp. to zawsze będziecie chciały mu dorównać i będziecie się czuć dla niego nie dość dobre. Lepiej mieć faceta przeciętnego ale kochanego, który zawsze będzie was wspierał i ubóstwiał.

Gość gość
Do żon.Zawsze.

Gość czasem zołza
widocznie nie masz charakteru i jesteś zdesperowana,ja też taka kiedyś byłam,potrafię bardzo kochać ale potrafię też mocno opier...lić i postawić do pionu nawet tych bogatych i przystojnych jesli przeginają pałę

Gość gość
A po co ci to wiedzieć autorko? Do mnie chciały wrócić dwie byłe, ale je pogoniłem, bo skoro zdecydowały się najpierw odejść, to chyba jasne że nie kochały.

Gość pani autorka gość
Tyle, że ja się z nimi dogaduję. To już 4 rozstanie i schemat jest zawsze taki sam. Jest super, jeszcze do samego końca opowiadają mi bajki, całują i tulą. Dzisiaj, kiedy przyszedł sms myślałam, że przeczytam jak mu ze mną cudownie. A przeczytałam, że mnie rzuca... Kilka godzin wcześniej opowiadał jak się cieszy, że ma w końcu dziewczynę i to taką piękną !!! Acha... i każdy z nich zerwał ze mną sms-em...

Gość czasem zołza
mężczyźni ciągną do kobiet inteligentnych posiadających swoje zdanie,nie takich ecie pecie,ja do tego lubię seks i czasem lubię podnosić facetowi poprzeczkę żeby bardziej się starał,nigdy na brak powodzenia nie narzekałam

Gość pani autorka gość
Taaak...zołza... jesteś fantastyczna. Dziękuję, bardzo mi pomogłaś.

Ja podobnie jak gość z 13:19 uważam,że trzeźwo myslący i poważnie podchodzący do tematu mężczyzna nie odchodzi od kobiety bez powodu a jeśli takowy posiada to już nie wraca

Gość gwoli wyjasnienia
Zadalas zle pytanie: nie do jakich kobiet wracaja mezczyzni tylko... jacy mezczyzni wracaja do swoich kobiet?

Gość gość
DO MNIE CHCIALO 4 WROCIC HAHAH ALE ICH OLAŁAM :D

Gość pani autorka gość
To jacy mężczyźni wracają? Ja się zaczynam zastanawiać, czy to ze mną coś jest nie tak, czy z facetami. Jak można być takim dupkiem, żeby zachowywać się, jakby był najszczęśliwszy na świecie, tulić i opowiadać jak się cieszy, że mnie ma, a kilka godzin później napisać, że sorry, ale to koniec.

Gość gość
pani autorka gość dziś To jacy mężczyźni wracają? xxxxxxxxxxxxxx powinnas postawic pytanie i sama dac sobie odpowiedz xxxxxxx do jakich kobiet mezczyzni nie wracaja? odp.: do takich jak ja:D

Gość pani autorka gość
Pulchny, może trafiłeś w sedno. Ale weź mi wytłumacz jak faceci mogą tak udawać?? To była nasza pierwsza noc. Zachowywał się jak zachwycony szczeniaczek. Oglądał nas w lustrze i cieszył się, że tak wspaniale razem wyglądamy, pytał 'jak często moja Pani będzie chciała mnie widywać?' albo 'czy teraz mogę nazywać Cię swoją dziewczyną?' Podniecał się tym jak sie wspaniale dobraliśmy i jak do siebie pasujemy.

Miałaś pecha i trafiłaś na gówniarza który spękał albo na dupka który dostał to co chciał. Oczywiście mogę się mylić ale jakoś nie sądzę :O

Gość Zuzanna Amelia ææ
Powiem inaczej - do swojej kobiety facet zawsze wroci. Pytanie tylko , ktora kobieta mezczyzna uwaza za swoja kobiete

Gość Zuzanna Amelia ææ
Hmmm .... a dlaczego napisales mezczyzna z duzej litery a kobieta z malej ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pulchny - Juz sie tak nie tlumacz....

Gość gość
Autorko a powiedz nam po jakim czasie rzucali cię ci mężczyźni? Po kilku tygodniach, miesiącach, latach? Bo to dość istotne!

Gość gość
Mężczyzna zawsze wraca do kobiety, od której nie odszedł i która nie odeszła od niego. :)

Gość pani autorka gość
Szybko. Po kilku tygodniach albo miesiącach. Szaleją, latają, zachwycają się a kiedy zaczynam myśleć ze może wyjść z tego coś fajnego, wtedy mnie zostawiają.

Gość gość
No właśnie, nie oczekuj od faceta poważnych uczuć po kilku tygodniach, takie krótkie relacje to nawet nie związki, tylko zwykłe znajomości... co najwyżej z bonusem. Następnym razem nie angażuj się zbyt szybko, nie zwracaj uwagi na to co facet mówi, ale zwracaj uwagę na to jak cię traktuje.