Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2015 Witam, mój problem polega na tym iż byłam w krótkim związku z facetem starszym ode mnie o 5 lat... Byliśmy zaledwie 3 miesiące ponieważ on był po długim związku 10 letnim a powód naszego rozstania był taki że nie wiedział czego chce... Po rozstaniu postanowilam wyjechać za granicę tam zaczelam zycie na nowo... Nowy facet itd po upływie 3 lat nawiazalismy na nowo kontakt... On mi pisał że żałował tego, chciał wrócić , wspominał jak to między nami nie było i ja mogę powiedzieć że bylo WSPANIALE !!! On przytaknal ... Po niecałym roku spotykalismy się spedzilismy ze sobą 7 godz w ciągu jednego dnia.. Było cudownie temat nam się nawet nie kończył ale oczywiście głównym tematem byliśmy my jak było kiedy co i jak :) wrocilam za granicę a w głowie mam tylko jego... Nie wiem co mam o tym myśleć, ciągle jakieś nowe zdania chodza mi po głowie tłumacze sobie że to tylko znajomość ale nie powiem bardzo mnie to boli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach