Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzeszów

Polecane posty

Gość gość

wraz z moją Lubą stwierdziliśmy, że z większych miast to nie byliśmy jeszcze w Rzeszowie. Tak więc proszę o opinię 1. Czy w ogóle warto? 2. Jakie są atrakcje? 3. Gdzie spać? 4. Czego absolutnie NIE odwiedzać?

Gość gość
Według mnie Rzeszów jest miastem który w ostatnich latach bardzo się rozwiną , jednocześnie nie ma w nim zbyt dużo zabytków do zwiedzania. Oczywiście można przyjechać,pospacerować, w lecie usiąść na rynku wypić kawę, czy piwko. Wieczorem iść na pokazy fontanny multimedialnej. Jeśli ktoś chce zwiedzać polecam zamek w Łańcucie jest on ok.15 km od Rzeszowa.

Gość gość
Co do noclegów to w zależności od funduszy, są dobre i drogie hotele i tańsze motele

Gość gość
Sam Rzeszów nie jest miastem typowym do zwiedzenia choć warto oczywiście zobaczyć.Ciekawszym jest Przemyśl który znajduje się 80 kilometrów od Rzeszowa na wschód także fajnie zobaczyć oba miasta.Po drodze warto zwiedzić zamek w Łańcucie...

Gość gość
A też, gadacie, często takie spacery są fajne też. Teatr Siemaszkowej na przykład? Muzeum etnograficzne też ok, jak ktoś lubi takie klimaty :) fajna jest też ta fontanna nocą - przepiękny widok. Co do hotelu to ja osobiście spałam w Ferdynandzie i też dobrze wspominam. O rzeczach których nie warto to tak średnio wiem, nie trafiłam na takie :D