Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko skończone idiotki traca czas wyłacznie na dbanie o wyglad

Polecane posty

Gość gość

mase mam takich znajomych, kolezanki urzedniczki, zadnych zainteresowan tylko wybielanie zabkow, makijaze itd.tipsy przedłuzanie włosow

Gość gość
a ty brzydka spasiona bidulko tylko im zazroscisz ;)

Gość gość
jakie masz zainteresowania?

Gość gość
Dbanie o siebie zajmuje sporo czasu. Fakt, kobietki zajmujace się TYLKO wygladem sa głupie i zdesperowane.

Gość gość
tylko niewychowany prymityw nazwiue kogos spasiona swinia to po pierwsze, to po drugie jestem chuda, chudsza od nich, nie musze nosic stanika, bo nie mam cyckow, a one przezywaja ze chca sobie powiekszyc, a mi sie moje podobaja, przynajmniej moge biegac bo lubie biegac, bez przeszkod:) zainteresowania fotografia, sztuka, malarstwo,

Gość gość
Masz koleżanki płaskie deski dbajace o wyglad? To sobie moga darowac....

Gość gość
płaska deska jestem ja, ale to nie znaczy, ze nie dbam o wyglad:) Po prostu mam tez inne zaniteresowania, a one, sie interesuja sie tylko wygladem i wszystkim z tym zwiazanym i niczym innym

Gość gość
Dlatego ładna kobieta bez makijażu to marzenie...

Gość gość
Sa zdesperowane ;)

Gość gość
No fakt, chyba ,ze jest modelką albo prostytutką, wtedy z tego żyje

Gość gość
no pewnie ze nie dbaj o siebie :-p pasztetowi nawet i papierek nie pomoze

Gość gość
do 17:11 pomysl jakiimi one sa zakompleksionymi pasztetami , skoro całe zycie opieraja na wygladzie, jesli dozyja 50 tki chce wiedziec ich miny jak zaczna sie starzec i co nadal beda tylko dbac o cos co przemija, a zainteresowania , pasje nie przemijaja...

Gość gość
dbam o wyglad, bo to wazne, ale nie dbam o to, czy sie komus podobam czy nie, mam na to w*********** wazne ze sama ze soba czuje sie dobrze i zawsze mam co robic i nigdy sie nie nudze:)

Gość gość
C***j nas facetow obchodza twoje zainteresowania? Albo masz cyxki i wygladasz tak 8/10 albo spadaj!

Gość gość
Uroda przeminie lub nie...

Gość gość
jesteś j(e)b nieta na moj gust ;) i masz same sutki szmato

Każdy robi jak uważa, osobiście lubię dobrze wyglądać i cieszą mnie zakupy, ale robię to dla siebie, bo lubię czuć się dobrze. To nie znaczy, że jestem pusta, nie mam zainteresować, czy własnego zdania bo tylko ciuchy mi w głowie. Ludzie są strasznie zgorzkniali, polecam niech każdy robi to na co ma ochotę. Wydaje mi się, że autora muszą drażnić zadbane kobiety, a może to zazdrość ? Często osoby wypowiadające się w ten sposób maja problemy z akceptacją samych siebie i chcą wszystkim wmówić , że ładne, zadbane kobiety są po prostu głupie. Nie znam nikogo kto by wyłącznie dbał o wygląd, bo każdy z nas ma jakieś obowiązki, tylko jedni przywiązują większą, inni mniejszą wagę do wyglądu, a jeszcze inni są zazdrości o urodę innych i dobry wygląd i wypisują takie rzeczy.