Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jego zdrada

Polecane posty

Gość gość

Facet po 3 miesiacach mnie zdradził, niby żałuje, mówi, że nie kochał mnie wtedy tak jak teraz, że nie wiedział jaką dobrą kobietą jestem. Zdradził, bo ta suka mu się spodobała i nie powiedziała nie. Dla niego seks to tylko seks, czynność jak jedzenie. Może nie dbałam o siebie tak jak teraz, miałam trochę więcej kg, ale jak się zdecydował ze mną być to widziały gały co brały... Jesteśmy ze sobą już pół roku. Przechodzę do sedna... Co jakiś czas wspomina o tej szmacie - że zgrabna, że ładna, że ogarnięta życiowo i doświadczona seksualnie i zna się na facetach. Mój jest moim pierwszym. I się czepia, że się w******m jak o niej mówi i że jestem pamiętliwa... Jak ja mam zapomnieć? Co zrobić żeby o niej nie mówił? Schudłam i zaczęłam bardziej dbać o siebie, myślałam że to coś pomoże, ale nie pomogło. Jak mam reagować jak o niej mówi? O zdradzie dowiedziałam się od razu bezpośrednio od niego, dla niego nie ma coś takiego jak zdrada, tylko oszustwo jest najgorszym i najhaniebniejszym czynem. Nigdy go nie zdradziłam i kocham go najbardziej na świecie... Czy są tu jacyś panowie może? Jakbyście Wy reagowali na takie słowa swojej dziewczyny? Nie mam z kim porozmawiać na ten temat, bo przecież nie będę wśród znajomych mówić takich rzeczy....

Gość gość
jak tamta tak doświadczona i piękna i to może powinnaś się z niż zaprzyjaźnić - nauczy się jak go zaspokajać i da pare praktycznych porad jak się ubrać i malować

Gość gość
Jestes glupia :o myslisz ze on cie kocha?:o ile ty dziewucho masz lat?? A jakbys np urodzila dziecko to wiadomo ze przytylabys i co? Polecialby do niej? I co tak nagle po 3 mies cie pokochal? Czemu ja wyzywasz od szmat? A "twoj" chlopak to misio bez winy??:o jestes strrasznie glupia i naiwna. Raz zdradzil zrobi to jeszcze raz. Ludzie sie dziela na takich co to robia i na takich co nie dopuszczaja mysli nawet. Chyba nie sadzisz ze on cie kocha? On jest nia zafascynowany a ty wysluchujesz. Jesli ty tego nie skonczysz pewnie on to zrobi.

Gość gość
na moje zaspokajanie nie narzeka i jest zachwycony, z nią nie utrzymuje kontaktu, a porady na necie mogę znaleźć sobie lepsze niż od takiej, która się z każdym pieprzy. Dla mnie szmatą ja=est każda która idzie z zajętym do łóżka, gdybym go zdradziła też byłabym szmatą

A on taki biedny zajęty ale chętnie korzysta i jest w porządku.Tylko dziewczyna jest szmatą :D.On Cię będzie zdradzał na lewo i prawo be jesteś ślepa.

Gość gość
mam o niego pozwolenie na zdradzanie, bylebym go tylko nie oszukiwała, ale zdradzanie nawet mi nie w głowie. Gdyby suka nie dała to pies by nie wziął

Gość gość
ślepa na co? że za dużo daje z siebie? nie chodzi mi tylko o sex tylko o życie codzienne, wiem, że mu się podobam bo inaczej wgl by ze mną nie był

Gość gość
lecz się idiotko na nogi, bo na głowę już za późno

Gość gość
ślepa na co? Że ten typ tak ma?

Gość gość
jeśli nikt nie ma pomysłu co mogę zrobić zeby o niej nie gadał, to koncze dyskusje

Gość gość
Gdyby suka nie dała to pies by nie wziął kto cie chowal i gdzie? gdyby facet byl psem to zdrade moznaby tlumaczyc chucia, ale jak ma rozum POWYZEJ PEPKA to zdradzajac cie pokazal ci ile dla niego znaczy zwiazek z toba... ZAJETY facet :D< :D< :D zajety chyba obmyslaniem gry na dwa fronty

Gość gość
gość dziś jeśli nikt nie ma pomysłu co mogę zrobić zeby o niej nie gadał, to koncze dyskusje xx bzykać ją może - ma tylko o niej nie mówić

Gość gość
i teraz forumowicze sa winni,ze Autorka zyje w bagnie no bo jesli nie macie pomyslu.....

Gość gość
uratuje honor kafe - przepraszam autorko ;-)