Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie jakąs deske która ma faceta?

Polecane posty

Gość gość

ja nie znam, brak piersi to kalectwo

Gość gość
ty jesteś kaleką umysłową. znam i to sporo. szczupłe i zgrabne zawsze mają wzięcie.

Gość gość
wszystkie modelko to deski. czy któraś nie ma faceta?

Gość gość
znam. brak piersi/urody/wzrostu jest przeszkodą jedynie dla pustaków :)

Gość gość
Nie. Nie na stałe. Deski sa do wyroochania dla desperatów. Ktoś musi hehe

Gość gość
Oczywiście, że tak bo mają piękne twarze i mózg. Ale niestety takie pustaki tego nie zrozumieją jak ty.

Gość gość
Ale wy durne wszystkie jesteście...jeśli facet lubi małe piersi to będzie z taką która ma małe, a jeśli lubi duże to będzie z taką która ma duże...i wcale tylko "pustaki" nie lecą na cycate bo gust nie ma nic wspólnego z inteligencją, osobiście miałam koleżankę która miała małe piersi i pierwszego chłopaka miała dopiero w wieku 24 lat i wszyscy chłopcy śmiali się z niej zawsze ze jest płaska, pamiętam jeden żart 'masz cycki? Mam. A weźmiesz jutro?' śmieszne to było ale lubiłam ją, miałam również koleżankę która nie miała piersi kompletnie a miała duże powodzenie bo ogólnie miała ładna twarz, natomiast tajemnicą nie jest ze większość mężczyzn woli większe piersi bo tak po prostu podpowiada natura, ale jest również wielu mężczyzn którzy wolą kobiety z małymi piersiami i inteligencja nie ma z tym nic wspólnego a kobiety które tak myślą po prostu są nielogiczne