Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka ma mnie w "d***e "

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 18 lat i chodzę do LO moja historia jest długa i męcząca do na pisania więc skrócie ja jak tylko się da!! Otóż chodzi o to że od połowy drugiej klasy LO zaczęłam kumplowi się z taką dziewczyna (niech będzie że X) i zauważyłam że chyba ona ma mnie w d***e jest tylko jak coś chce. Ale przejdę do dokładniejszych rzeczy. Zaczęłam się nad tym zastanawiać bo zawsze to ja dojeżdżam autobusem ona jest miejscowa i to ja zawsze muszę na nią czekać nie ważne że 5,10,20 minut a czasem dłużej bo nie raczy mi powiedzieć że np. Idzie na drugą lekcje. Jest zawsze cholernie miła jak coś chce, ciągle o coś prosi a to daj zad dom a to to a to pożyczki kasę i kurde mnie to męczy bo ona jest tylko ze mną na lekcjach w szkole i nawet nie umie się odezwać po szkole nie możemy pogadać popisać, trochę mnie to zaczyna boleć bo na prawdę ja jestem za nią w ogień uważam że robię dla niej dużo zadania za ni czekam na nią zawsze jestem na zawołanie, a jak tylko się zdarzy to leci do mojej byłej przyjaciółki. Fakt one lepiej się dogaduje nawet nie wiem od kiedy tak się dzieje ale wydzwaniaja spotykają się a mnie to zawsze na klatce schodowej witala X. Nigdy mnie do domu nie zaprosiła. Zaczyna mnie to męczyć albo jej humory jlraz jest okej się cieszy a za chwilę uderzy i z wielkimi prensjami a ja nawet nie wiem o co. Z resztą co ja mogłam się po niej spodziewać zawsze się jlocilysmy d**e mi rabala a ja jeszcze się staram aby jej dogodzić.. Ja nie wiem jak to zakończyć -_-

Gość gość
i jak...jak w tej dupci?

Gość gość
Strasznie k***a

Gość gość
zatwardzenie ma?

Gość gość
Znajdź inną koleżankę. Też takie miałam, bylam dobra do odpisania zadania i tyle. Nie warto się kolegowac z takimi ludźmi