Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najchętniej to bym się wpie..ił na tory pod pociąg.

Polecane posty

Gość gość

Codziennie zadaje sobie pytanie po co i dlaczego ja jeszcze żyje. Dlaczego nie zrobiłem tego jak byłem najbardziej zdeterminowany miałem już sposób, narzędzia i stchórzyłem. M.in przez pranie mózgu o piekle itd. Masakra :( :( :(

Gość gość
No ja bym juz dawno sie zabila,gdyby wlasnie nie ten lek przed pieklem :O

Gość nocna samobójczyni
ja dziś, za chwile, żegnam się z tym parszywym światem o co warto zadbać przed śmiercią???

Gość gość
Niestety nie provo, sama prawda. Ja mam piekło już tu ale tam podobno jeszcze gorzej ..

Gość gość
nocna samobójczyni, uwazaj trolico, bo może ci się spełnić to co piszesz.

Gość gość
samobójcy pieką się wiecznie w wysokiej temperaturze, wieczne męki w piekle

Gość aspiruje do dresiarstwa
A co Wam się nie podoba?

Gość nocna samobójczyni
gość 02:18 nie troluje

Gość gość
Tak,tam podobno jeszcze gorzej....chcialabym w to nie wierzyc,ale te wszystkie osoby,ktore mialy wizje piekla,opetania i to,ze szatan cieszy sie,jak ludzie w niego nie wierza,bo wtedy moze swobodnie dzialac,czyli odwrocic czlowieka od Boga i skazac dusze na wieczne potepienie...to mi nie daje spokoju no i dupa blada.Wiem,ze zyjemy w XXI wieku,ale co jesli za zycia to zignoruje,a potem bede sie smazyc w ogniu piekielnym juz na wieki ? :O

Gość gość
achtung, demonomania na forumie

Gość gość
Jak juz mowa o piekle,mi dzisiaj przysnila sie dziwna rzecz.Mialam strasznie pokrecony sen,nie bede opisywac wszystkiego,ale krotko przed obudzeniem ukazala mi sie pewna kobieta.I zaczelysmy rozmawiac,juz nia pamietam o czym nawet ale pod koniec popatrzyla sie na mnie i powiedziala,ze jak nie przyjme Boga do swojego serca to bede stracona.I dodala,ze chyba nie chcialabym znajdywac sie w palacym sie mieszkaniu,gdzie nie moge otworzyc ani drzwi ani okna,zeby sie uratowac.No i w tym momencie sie obudzilam,tak jakbym miala wlasnie to zapamietac...

Gość gość
blackeyesmadena@gmail.com Czarownica, która nadała sens mojemu życiu, kiedy już straciłam wszystko. Nie poddawajcie się!

Gość gość
Znaczy będziesz podpalała grzeszników czy modliła się żeby spłonęli? Zawsze bałem się religijnych pomyleńców i miałem rację.

Gość gość
Znaczy będziesz podpalała grzeszników czy modliła się żeby spłonęli? Zawsze bałem się religijnych pomyleńców i miałem rację. to było do 02:46

Gość gość
Jak cos takiego mi sie przysnilo znaczy,ze jestem religijnym pomylencem ? :O

Gość gość
02:50 W czym ci pomogla ona?

Gość gość
02:58 Ja jak juz bylem w 100% to zrobić to też właśnie dwie noce z rzędu śniło mi się piekło i że tam trafiają samobójcy. A którejś kolejnej nocy miałem takie odczucie jak zasypiałem.. najpierw klucie pleców i szyi.. itd. Takie nieprzyjemne palące a potem odczulem takie cierpienie od wewnątrz takie okropienstwo że szok moja pierwsza myśl to było ze tak jest w piekle i mi się odwidzialo :o

Gość gość
Piekło mozna reż porównać jak coś cie bardzo z***biście swędzi a Ty nie możesz się podrapac. Przez wieczność!

Gość Ateistka87
W pięklo nie wierze, co najwyżej w reinkarnacje. Mam tez inna teorie, ze po śmierci ciało sie, wiadomo, rozkłada/kremuje, a dusza leci w kosmos, miesza sie z duszami innych ludzi i w ten sposób powstaje pył kosmiczny. Współczuje wierzącym, za życia sie martwić co będzie po śmierci, zamiast z niego korzystać :-/

Gość gość
Myślę że tu nie ma ani jednego autentycznego wpisu, same ściemy.

Gość gość
Niektórzy nie mają z czego korzystać jak ja np. Wszystko przez działanie SZATANA i to co ze mną zrobił. To jak mam k***a nie wierzyć. To co piszesz to dopiero bzdury. Reinkarnacja, leżę hahahahaha!

Gość gość
Wszystko jest autentyczne.

Gość gość
03:22 I łatwiej Ci jest wierzyć w takie bzdury niż w oczywista prawdę? Z Bogiem jest jak z wiedzą, wystarczy poczytać, pooglądać, przeanalizować fakty na necie/opinie ludzie by dojść do prawdy, że on jest czy to się komuś podoba czy nie.

Gość gość
Cały czas obok nas jest alternatywny świat. Siedząc sama w pokoju, możesz nie wiedzieć, że tuż obok idą tłumy niewidzialnym chodnikiem lub jest impreza na sto osób. Wszystko w tym samym momencie kiedy odczuwasz blogą ciszę. Otwórz oczy, a bardzo się zdziwisz.

Gość gość
03:41 I czego to dowodzi wg Ciebie?

Gość gość
Niczego, tak już jest. I fajnie czasem zatopić się w inny świat. Można być tu albo tam.

Gość gość
Obejrzyjcie sobie na youtubie o dziewczynce która widzi Jezusa. I co wymyśliła sobie 7 latka?

Gość gość
Jest wszystkiego o wiele więcej niż większości się wydaje. Nie wiem dlaczego tak jest. Dlaczego większość ma tak bardzo mało.

Gość gość
3:53 Możesz jaśniej?