Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z ojcem dziecka

Polecane posty

Gość gość

2 miesiace temu urodzilam coreczke, jej tata zostawil mnie zaraz po tym jak dowiedzial sie ze jestem w ciazy, pytalam sie go czy uzna mala powiedzial ze nie chce miec z nami nic wspolnego wiec jak Oliwka sie urodzila nie podałam go w akcie urodzenia a teraz on mowi ze jednak chce byc ojcem i ze pojdzie do sadu zeby ustalic ojcostwo i ograniczy mi prawa, co ja mam teraz zrobic? czy moge sie nie zgodzic na takie badania?

Gość gość
A czemu mu sie tak nagle odmienilo? Najlepiej na spokojnie bez sadu porozamwiaj z nim o co mu chodzi??

Gość gość
wlasnie nie da sie z nim w ogole dogadac, pytam sie go czemu zmienil teraz nagle zdanie to mowi ze nie bedzie ze mna rozmawial tylko zalatwimy to sadownie

Gość gość
nie wiem juz co robic :( on ma stala prace a ja skonczylam szkole policealna i jak narazie nie pracuje bo pracowalam w dyskotece jako barmanka no i wiadomo musialam sie zwolnic w ciazy i jestem na utrzymaniu rodzicow dopiero jak mala troszke podrosnie (bo teraz nawet nie mam jej z kim zostawic) zamierzam isc do pracy, czy ja moge odmowic tych badan ? :(

Gość gość
Praw ci na pewno nie ograniczy. Do tego musiałby mieć solidne podstawy. Jakaś dziwna osoba. Przecież się przychodzi do matki dziecka, mówi że się chce uznać dziecko, przedstawia argumenty, że był głupi etc. A ten od razu z sądem wyskakuje i ograniczeniem praw matce. Co on się z choinki urwał, czy w bezpłodnej zakochał?

Gość gość
a pytalam sie go czy ja chociaz uzna powiedzial ze nie a teraz ze do sadu o ustalenie ojcostwa

Gość gość
Fajne typy cie kreca co za patologia :O

Gość gość
powiedz ze nie był zainteresowany wcześniej i ty teraz sie nie zgadzasz na badania i niech spada

Gość gość
pewnie poznałaś go w tej dyskotece, w której pracowałaś i nie znaliście się długo zanim zaszłaś w ciąże, tak?

Gość gość
bylismy ze soba 4 lata i poznalam go u kolezanki na urodzinach