Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia213

Wesele pod wrocławiem

Polecane posty

Gość kasiunia213

Hej, szukam jakiegoś pałacyku gdzie mogła bym zrobić wesele pod Wrocławiem. Ktoś robił, jakieś doświadczenia?

Gość marcia122
Powiedz mi kochana ile ma być tam osób. Dworki różnią się od siebie. W niektórych zmieścisz 50 w niektórych aż 300 osób.

Gość kasiunia213
Chciała bym, żeby to było magiczne i niepowtarzalne. Gości będzie około 80, więc nie powinno być problemu ze zmieszczeniem się do dowolnego dworku.

Gość marcia112
Jak okolice Wrocławia to polecam Dworek w Brzezinie. Bardzo ładne miejsce, wystrój dopasowują do Twojego gustu no i ceny nie takie z kosmosu.

Gość kasiunia213
Nie takie z kosmosu mówisz? Będę musiała w takim razie się do nich przejechać bo widzę, że to faktycznie niedaleko jest. Co reszty otoczki, oferują oni coś od siebie? Czy wszystko trzeba samemu załatwić. Wiesz, kwiaty, fajerwerki, alkohol, samochód do ślubu, bo głupio tak pieszo przyjść...

Gość marcia112
Mają w swojej ofercie wszystko co wypisałaś. Od fajerwerków, przez barmana po wynajem starej Corvetty do ślubu. Do tego okolice są bardzo ładne. Możesz liczyć na udaną sesję ślubną ;)

Gość kasiunia213
Ta cała Brzezina wcale nie jest tak daleko od Wrocławia... Mam jeszcze sporo czasu, bo ślub dopiero w 2016, ale dziękuję za pomysł. Sama jeszcze trochę poszukam i chętnie posłucham innych dziewczyn co wypowiedzą się w temacie ;)

Gość gość
Może zdecydujecie się na jakis pokaz sztucznych ogni na wesele, teraz jest to na topie. My zorganizowaliśmy takie cos dla gosci i wszyscy byli zachwyceni. Fajna oferte z atrkcyjnymi cenami znaleźliśmy na www.fajerwerkigorzow.pl/.

Gość gość
najwięcej pięknych Pałaców i dworków z okolic Wrocławia znajdziesz na http://www.gdziewesele.pl/Wroclaw/ w samym wrocławiu masz na przykład Pałacyk 260, bardzo blisko jest też Zamek Topacz

Gość gość
Dobrze jest tez pomysleć w czas o dobrej kosmetyczcę która zrobi nam rączki na ślub :) Ja robiłam żele dosłownie na ostatanią chwilę przed ślubem bo o tym kompletnie zapomniałam. Poszłam do pierwszego lepszego salonu i mówie będzie co będzie ale w glowie miałam jedną mysl że to nie może dobrze wyjść - nie sprawdziłam tego salonu nie znam ich co ja tu robię. Pani podeszła do tego bardzo profesjonalnie a byłam po za kolejką . Wyszłam z najpiekniejszymi paznokciami na ślub jakich w zyciu widziałam. W salonie http://maniq.pl/ robią perełki a nie tipsy ....Buziaki dl Pani która mi robiła paznokietki .

Gość gość
a Pałac Krobielowice widzieliście? Pod kątem organizacji wesel wygląda bardzo obiecująco! Ich ofertę widziałam na http://gdziewesele.pl/Wroclaw/