Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinna aresztantka

Zrypali mi psychę na całe życie i teraz dostałam strasznych myśli

Polecane posty

Kiedyś zostałam poddana bardzo upokarzającej procedurze rewizji osobistej z rozbieraniem do naga i zaglądaniem w każdy zakamarek. To było straszniejsze nawet niż kilkugodzinny areszt po którym zresztą zostałam szybko zwolniona bo nie byłam niczemu winna. Od nikogo ani słowa przepraszam mimo, żejak napisałam nie byłam niczemu winna. To nie koniec koszmaru. Od tamtej pory zdarza mi się masturbować i wracać wspomnieniami do tego strasznego przeżycia i po wszystkim jestem jeszcze bardziej zła na siebie za to, że w moich myślach podoba mi się bycie nagą i uległą w stosunku do policjantek. One w myślach każą mi robić różne rzeczy seksualne i ja to robię (w myślach) choć w codziennym życiu nie jestem lesbijką. Czy moja psychika została jakoś skrzywiona? Czuję się po takim szczytowaniu podle jak jakaś pop**********a dziewczyna. POMOCY NIgdy nikomu o tym nie powiedziałam. Piszę teraz bo zjawisko nie mija mimo upływu czasu a nawet nasila się, a ja nie wiem jak sie od tego uwolnić. POMOCY!!

Gość gość
E tam, to nic takiego. Po prostu za duzo filmów prno naoglądałaś się.

Gość gość
Przestań się po prostu tym przejmować i obwiniać. Rewizja zdarzyła się np. żonie Lecha Wałęsy po odebraniu Nobla na naszym lotnisku. Było, minęło, a reszta to twoja prywatna sprawa, nie grzech.

Gość gość
Widzę u Ciebie silny pierwiastek masochistyczny o którego istnieniu nawet nie zdawałaś sobie sprawy. To tłumaczy nawroty tych fantazji i czerpanie satysfakcji z przeżytego upokorzenia. Masz orgazmy przy takich fantazjach?

Gość gość
gość dziś Masz orgazmy przy takich fantazjach? x Odpowiedź Autorki Czuję się po takim szczytowaniu podle x Nie zadawaj pytań na które padła już odpowiedź tylko czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
his infernal majesty dziś ale jakby przyszło spełnić tą fantazję to byś nie chciała tak?? x Odpowiedź Autorki podoba mi się bycie nagą i uległą w stosunku do policjantek. One w myślach każą mi robić różne rzeczy seksualne i ja to robię x Następny zadaje oczywiste pytania na które już padła odpowiedź. Czy tu nikt nie potrafi czytać ze zrozumieniem i wyciągać logiczne wnioski?

Gość Joan_na
Jezeli zostalas niewinnie wtracona do wiezienia to podaj ich o odszkodowanie za bezprawne dzialania i straty moralne.

Byłam u prawnika i powiedział, że to nie było więzienie tylko areszt i że podobno mieli prawo mnie zatrzymać w takiej sytuacji (szczegółów nie chcę podawać) choć ja nie wiem jak prawo może pozwalać na uwięzienie nawet tylko na kilka godzin kogoś zupełnie niewinnego nie mówiąc już przymusowym rozbieraniu do naga przy innych ludziach. To ohydne i okropne!! Teraz ma te ohydne i okropne myśli. Oczywiście, że mam orgazm. Mam pieprzony orgazm za każdym jednym razem, gdy wyobrażam sobie, jak stoję przed nimi naga i muszę wykonywać polecenia policjantek prześcigających się w wymyślaniu coraz większych wyuzdań. A im większe wyuzdanie tym czuję większą rozkosz i tym szybciej dochodzę. Chciałabym przestać ale nie jestem żoną Wałęsy i nie potrafię.

Gość gość
Weź się w garść, są gorsze nieszczęścia, a prawo zezwala na taki areszt i żadne odszkodowanie nie należy się. Rewizja taka może się zdarzyć nie tylko w areszcie, nic przyjemnego ale nie warto zawracać sobie tym głowy. Z czasem zapomnisz, więc nie jojcz.

Gość gość
Cały topik to prowo jakiegoś zboka i jego chore fantazje :D

Gość gość
No jak tak to się nie dziwię i współczuję....

Gość gość
@ gość dziś Cały topik to prowo jakiegoś zboka i jego chore fantazje smiech.gif x Możesz się mylić. Wielu gejów swój początek ze zboczeniem wzięło od tego, że zostali za młodu zgwałceni przez faceta. Ludzki umysł jest tak skonstruowany, że między traumą a perwersyjną przyjemnością jest bardzo cienka granica. Przykre zdarzenie może z czasem stać się początkiem jakiejś dewiacji. Autorko co robisz w swoich fantazjach? Co te policjantki od ciebie żądają?

Wszystkiego! Obejrzyj dowolny film lesbijski to się dowiesz :(

Gość ooommm
A jestes lesbijka?

Gość gość
Może ta sytuacja ujawniła Twoje upodobanie do sm? Lub trauma się ujawnia w ten dziwaczny sposób :(