Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze was mamy o przepis

Polecane posty

Gość gość

Na farsz z miesa mielonego do pierogow. Jutro mam zamiar robic pierwszy raz w zyciu i nie wiem jak sie zabrac do tego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dusisz mięso (szynka, łopatka) potem mielisz z cebulą, doprawiasz solą i pieprzem i wsio. Niektórzy duszą mięso z cebula i potem ją mielą, inni miela surową. Jeżeli mięso jest za suche, dodajesz troche sosu, który powstał podczas duszenia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×