Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdańsk gdzie mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

Po obliczeniu, ile pieniędzy będzie kosztowało mnie wynajmowanie mieszkania przez 5 lat zdecydowaliśmy z rodzicami, że po prostu kupimy mieszkanie. Jak po studiach nie będę chciala zostać to najwyżej będziemy wynajmować Tylko nie za bardzo się orientujemy, w jakiej części Gdańska jest najlepiej obecnie kupić mieszkanie? Wiadomo, ze jak wynajem to po roku zmienisz, ale kupno jednak powinno być bardziej przemyślane. Studia zaczynam za rok co prawda, ale wiadomo jak to jest, trzeba załatwić ednak wcześniej, poszukać itd

Gość gość
wiadomo ze na obrzeżach najtaniej, kawalerke chcesz czy jakieś większe? i jakim mniej więcej budżetem dysponujecie albo jaką max kwote chcecie przeznaczyc na to mieszkanie? Ja mieszkam Gdańsk Karczemki blisko obwodnicy, obrzeża, praktycznie początek Gdańska wjeżdzając od strony Żukowa, w starszych blokach to mieszkanie 2 pokojowe do 150tys kupisz, tu tak z 3000zł za metr gdzieś jest a nawet mniej 2700 oczywiście mówię o starszym budownictwie bloki z lat 70tys 80tych bo nowoczesne te co dopiero stawiają to jednak sporo drożej

Gość gość
coraz wieksze korki, nie licz na samochód, powinna byc dostepna komunikacja miejska. Najlepsze do mieszkania ( ale i najrozsze)Stara Oliwa, Wrzeszcz Gorny. Niebezpieczna i kiepska Orunia Dolna, Stogi, Nowy Port

Gość gość
Polecam Żabiankę lub Przymorze.

Gość gość
Ja bym kupowala z drugiej reki ( bo taniej) za to z dobra lokalizacją. Nowe budownictwo często bywa bardzo tandetne, a jesli w dobrym punkcie to bajońskie sumy.

Gość gość
Z pierwszej ręki to tanio będziesz miała w Soszkowie, a fajna lokalizacja, bo nie jest w ścisłym centrum. I te mieszkania dość tanio wychodzą za m2

Gość gość
Informacja dla wszystkich mieszkańców Gdańska - trwa głosowanie na projekty w budżecie obywatelskim. Zachęcam do oddawania głosu na projekt ogólnomiejski nr 8 czyli projekt dofinansowania szczepień przecwiko pneumokokom dla najmłodszych!

Gość gość
na Twoim miejscu przejrzałabym oferty biur nieruchomości. Oni zwykle mają w bazie spory wybór fajnych mieszkań. Mnie udało się znaleźć swoje dzięki http://pcn.center/ i bardzo mi się to opłaciło.

Gość małagonia_
Tu są jakieś nowe mieszkania Gdańsk Przymorze to chyba niezła dzielnica https://www.eurostyl.com.pl/spektrum.html . Sama się zastanawiam nad tym osiedlem, bo podoba mi się okolica. W 2018 r. chyba mają być oddane do użytku.

Gość karolina771a
Sprawdźcie sobie tę inwestycję http://front-park.pl . Myślę, że warto. Apartamenty nad Motławą na sprzedaż, to ciekawe inwestycja. Miejsce jest wyjątkowe. Obok osiedla znajduje się rzeka Motława. Rewelacyjne miejsce!