Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że w Polsce można całkowicie legalnie jezdzić samochodem bez prawka!!

Polecane posty

Gość gość

W Polsce byłby to złoty interes bo wtedy zarówno 80-leci dziadek, babcia , kobiety których jest multum bez prawka w przedziale 40-70lat, 30-letnia fajtłapa i niepełnoletni dzieciak, oraz ci którym się nie chcę i w d***e mają stres związany z tym idiotycznym egzaminem, i śmiać się twarz egzaminatorom WORD :D mogliby w pełni legalnie jeździć samochodem

Gość gość
Kwadrycykle trzeba otworzyć produkcję na wielką skalę, zgłosiłem ten pomysł fabryki kwadrycykli do UP czekam na odp, jakby wypaliło i dostałbym hajs, tobym poszukał sponsorów i otwierał pełną parą taką fabrykę!!! Byłby to taki ruch sprzeciwu przeciwko wyłudzaniu hajsu przez WORD-y i MORD-y :D Szansa dla tych którym się zwyczajnie nie chcę przechodzić przez gęste sito egzaminacyjne

Gość gość
Kiedyś tak można było jeździć, ale słyszałem że ostatnio wprowadzili przepis że jak cię złapią bez prawka to można iść nawet do pierdla, zamiast mandatu 3000 zł. Za duże ryzyko

Gość gość
Właśnie że można!!! To są specjalne samochody które nie są uwzględnione w przepisach bo są zbyt lekkie i małe i w przepisach są traktowane jako motorowery dlatego wolno całkowicie legalnie bez prawka !!!:D

Gość gość
Równie dobrze mógłbym jeździć kosiarką :D

Gość gość
Ceny to od 10-40 tys. zł

Gość gość
Idealne do jazdy po mieście są małe więc w korkach się przecisną, mają blokadę do 45 km/h wiec nie da się przekroczyć prędkości i zawsze możemy pokazać faka gdy zobaczymy gnębiącego nas egzaminatora nie mu szczena opadnie!!!!

Gość gość
Kurczę ja chcę taki mieć :P jadę zagranice zarobię se bo nie zdałem już 15 razy!!!

Gość gość
Bez kitu dobry myk!!! po co wydawać hajs na te zj****e egzaminy??? Taki samochód powinien być nagrodą w loteriach

Gość gość
Ja chcę to mieć nie chcę mi się robić te kawałka g****a!

Gość gość
A ja pierdziu ale fajnie w d***e mam te egzaminy będę jeździł sobie tym cackiem co z tego że wszyscy znajomi mają ja będę takim czymś jeździł!!

Gość gość
super pomysł! Szczególnie dla ludzi którzy mają ogromne problemy z nie zrobieniem ani jednego błędu na mieście!!