Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skinheadzi co o nich myślicie?

Polecane posty

Gość gość

jakie jest wasze zdanie?

Gość gość
złe, "nienawiść" do wszystkiego i wszystkich bez powodu

Gość gość
troche ich nie rozumiem. Mam kolege skineada i jakoś boję się znim poruszać głębsze tematy;D

Gość gość
na mnie skini krzywo patrzą więc też ich miłością nie dażę :P

Gość gość
Myślę,że maja bardzo skrajne poglądy. Są agresywni i mimo,że w wielu aspektach sama się z nimi zgadzam,to nie symatyzuje z nimi zwłaszcza z powodu ich noefaszyzmu.

Gość gość
te ich łyse łby są odrażające

Gość gość
Wolę takie łyse jak te kudly punków :o

Myślę że mogłabym się z takim kimś nawet zaprzyjaźnić, gdyby był inteligentny i potrafił pokonwersować na temat historii :) Ale łysa czacha zdecydowanie mi sie nie podoba, wedlug mnie to najgorsza fryzura jaką może mieć facet.

Gość gość
inteligencja wyklucza ekstremalne poglądy shinheadów i koło się zamyka

Ja raczej zauważyłam, że to inteligentni ludzie a nie prości mają skłonnosc do posiadania radykalnych poglądów(co nie znaczy wcale, że takie poglądy są dobre...). Głupi człowiek zwykle nie ma żadnych poglądów.

Gość gość
inteligentni ludzie umieją analizować i właśnie przez to nie mają radykalnych poglądów bo widzą dwie strony każdej sytuacji.

Alez wielu inteligentnych ludzi w historii miało radykalne poglady. Chyba nie powiesz, że Lenin, Che Guevara, Pol Pot czy Hitler albo Himmler nie byli inteligentni, a zobacz ilu ludzi zabili w imie radykalnej ideologii :)

Gość gość
weź pod uwagę, że ich rzeczywistych poglądów nie znasz. Poza tym mówimy o osobach które wymyślały sobie fakty naukowe (np. hitler). Jeżeli taki rodzaj inteligencji cię interesuje to zaczynam rozumieć skąd biorą się twoje idiotyczne tematy ;)

Pol Pot, studiował na Sorbonie, był intelektualistą, a zobacz co zrobił z Kambodżą w imie swoich idée fixe :) Rządy Czerwonych Khmerów w Kambodży były najradykalniejszym i najbardziej krwawym reżimem komunistycznym w historii, zamordowano 1/4 mieszkańców kraju i kazano wszystkim ludziom opuścić miasta i pracować niewolniczo na wsi. Oczywiście w imie "uszczęśliwienia" ich. Największy absurd w historii, a jest wynikiem próby zmieniania świata w imie radykalnej ideologii przez intelektualistów z Sorbony :)

Gość gość
weź pod uwagę, że to nie ideologia stała za tymi działaniami. To była tylko wymówka którą karmiono debili właśnie. To zabawa stara jak świat, opatentowana przez watykan ;)

To w jakim celu to wszystko robić, jeśli nie dla ideologii? Pol Pot nic nie zarobił na tych zbrodniach, a skończył swój żywot marnie, zmarł w więzieniu. Gdyby zależało mu tylko na władzy, pieniądzach, to by rządził pragmatycznie jak Stalin, a nie kazał wszystkim mieszkańcom pracować na wsi i mordować ludzi nawet za noszenie okularów, to wszystko było skrajnie bez sensu patrząc na to z perspektywy korzyści gospodarczych itp. Za to miało sens w głowie Pol Pota, który wymarzył sobie taki nowy wspaniały świat.

Gość gość
są właściwie dwa powody -kasa -zaburzenia psychiczne Żadna z tych osób nie była do końca zdrowa dlatego w większości pokończyli...nieciekawie.