Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobór dodatków

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem odnośnie sukienki/doboru dodatków do niej. Mianowicie mój TŻ ma granatowy garnitur i do tego bordową muchę i poszetkę. Planuję kupić czarną sukienkę ale nie wiem jakiego koloru dodatki (buty, torebka, żakiet) dobrać i w jakim kolorze powinna być biżuteria (złota, srebrna)? Chcielibyśmy być w miarę dopasowani kolorystycznie więc bardzo proszę o pomoc :)

Gość gość
Możesz nawiązać do bordowych dodatków w stroju TŻ, ale jakimś niedużym detalem : buty lub torebka , ale w ciemniejszym lub jaśniejszym odcieniu. Żakiet niech będzie w innym kolorze niż koszula faceta. Bordowy wykluczam, bo będziecie wyglądać jak papużki nierozłączki. Może kobaltowy ?

Gość gość
Dodatki w kolorze odpowiednim dla twojego typu urody, to oczywiste. Skoro decydujesz się na czerń to rozumiem, że jesteś albo wiosna podtyp "clear spring", albo jesień "deep autumn", albo któryś z 3 typów zimowych (inne podtypy wiosny i jesieni, oraz lata, w czerni wyglądają źle). Jak jesteś wiosną czy jesienią, to biżuteria tylko złota. Jak zimą to srebrna albo białe złoto. Bordo w palecie wiosny ani jesieni nie ma, więc musiałabyś w dodatkach zagrać odpowiednimi odcieniami niebieskiego. Z zimą łatwiej, bo może i bordo, i granaty :)

Gość gość
Skoro będziesz mieć czarną sukienkę to możesz poszaleć z dodatkami, a żeby współgrać z TŻ to kup np bordową torebkę albo buty, biżuteria złota moim zdaniem będzie lepiej wyglądać. Fajne dodatki dla kobiet są w sklepie internetowym www.lavaii.pl często u nich kupuję, może też coś dla siebie znajdziesz

Gość Tymoteusz1
Ciężko to określić, nie widząc tych zestawów... Każdy może sobie to wyobrazić inaczej. Myślę jednak , że powinnaś zajrzeć do http://samidare.pl/smo_m_AKCESORIA-2493.html bo mają tam sporo rzeczy, które mogą Cię zainteresować. Jeśli lubisz porządne dodatki, to będzie to coś dla Ciebie. Mam nadzieję, że pomogłem, bo po takim opisie nic innego zrobić nie mogłem ;)

Gość Agnieszka76869
Zależnie od okazji dobrałabym biżuterię (i inne dodatki) nie tylko pod partnera czy sukienkę, ale też okazję. Warto zainwestować w srebrną biżuterię, bo jest ponadczasowa i pasuje do wielu sytuacji oraz stylizacji. Na stronie http://www.jubilea.pl/ masz ogromny wybór i na pewno wybierzesz coś dla siebie.