Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamkojest

Polscy faceci to chamy i prostaki

Polecane posty

Gość gość
Ile razy nie przepusciles kobiety na pasach, w kolejce x A kobieta to święta krowa, żeby ją w kolejce przepuszczać? Jak ktoś odwiedza twój salon sprzedaży, to twoim psim obowiązkiem jest przywitanie klienta, a nie czekanie aż on pierwszy się przywita.

Gość chamkojest
No i wyszedl prostak z ciebie o tym właśnie mówię. Dziękuję, że inne kpbiety mają na to" naoczne" dowody. Tak się składa, że witam siè i żegnam niestety w drugą stronę odzewu brak.

Gość gość
Prostak bo co? Bo prawda w oczy kole, że większość pseudo kobiet uważa się za księżniczki przed którymi faceci powinni klękać? Zanim zaczniesz wymagać od innych spójrz w lustro, bo ludzie dają innym to co sami od nich otrzymują, gdy ktoś jest miły, to i drugi człowiek będzie miły dla niego, bo taka jest naturalna reakcja. A że tobie autorko w d***e się poprzewracało to już inna sprawa, na szacunek trzeba sobie zasłużyć, a swoją postawą sama wystawiasz sobie świadectwo.

Gość chamkojest
No i wyszedl prostak z ciebie o tym właśnie mówię. Dziękuję, że inne kpbiety mają na to" naoczne" dowody. Tak się składa, że witam siè i żegnam niestety w drugą stronę odzewu brak.Co do puszczania swietych krow gdybys nie byl prostakie to wpadłbyś na pomysł, że pani ktora stoi w kolejce z dzieckiem ktore nie daje jej spokoju wypadaloby przepuscic dla dobra jej i reszty. Tak samo gdybys nie byl prostakiem to bys puscil pania ktora stoi przed przejsciem w deszczowy dzien bez parasolki lub z ciezkimi zakupami, ale nie ty jedziesz w swojej wypadionej "limuzynie" bo co bedziesz krowe puszczac. To jest wlasnie oznaka braku kultury i prostackie podejscie bez kszty wyobrazni i empatii.

Gość gość
Jestem porządny i kulturalny a jakoś nie widzę by tacy mieli powodzenie u polskich kobiet

Gość gość
gość dziś - twoja wybowiedz jest cyniczna, bezczelna, pozbawiona kultury i taktu, jestes burakiem jak kazdy facet, wlasnie to potwierdziles

Ja nigdy nie byłem chamski w stosunku do kobiety ( nawet kiedy one były chamskie w stosunku do mnie) każdą próbę podrywu zaczynam od tekstu " z góry przepraszam jeśli cię urażę..." Przepuszczam je w drzwiach i zawsze staram się ich słuchać nawet jeśli gadają kompletne głupoty. Może problem w tym , że facet który nie jest chamem nie istnieje dla was ( brak charakteru itp.)

Gość chamkojest
Jestem kobietą

Gość chamkojest
Uwielbiam szarmanckich facetów, ale takich ze świecą szukać. Za to chamów nienawidzę. Nie twierdze, ze takich nie ma ale jest ich niewielu

Gość gość
najpierw chcą równego traktowania i wielki krzyk, a potem, ze ich w kolejce faceci nie przepuszczają. możecie się qrwy zdecydować na coś???

Gość gość
chamkojest dziś Jest wielu szarmanckich polaków ale Ty latasz za burakami a to już Twoje wybory nie nasze.

Gość chamkojest
Rowne traktowanie pod wzgledem pracy i placy a nie zasad savoir vivre.

Gość chamkojest
No zaraz mnie cos trafi nie latam nie szukam faceta do zwiaxki czytajcie ze zrozumieniem Nie bede setny raz pisac ze chodzi mi ogolnie o kulture facetow a nie facetow jakich szukam do zwiazku. Mijam was codziennie na ulicy w sklepie w parku wszedzie!

Gość gość
gość dziś Jestem porządny i kulturalny a jakoś nie widzę by tacy mieli powodzenie u polskich kobiet x zapewne jestes szpetny i dlatego nie masz powodzenia, albo niedojrzaly, niesamodzielny, dziecko i dlatego nie masz powodzenia, wiec nie zaklamuj faktow i nie przeinaczaj, moge dac sobie reke uciac ze siedzisz biernie i czekasz na ksiezniczke biadolac ze nie masz powodzenia po jestes kulturalny, normalnie boki zrywac:D co za belkot! uswiadom sobie jakie masz wady i zmien cos w sobie bo sama dziewczyna sie nie znajdzie

Gość chamkojest
A to mnie obchodzi bo utrudniacie zycie kobietom. W powyzszych sytuacjach. No ciezkovsie obsluguje takiego gbura w sklepie.

No ale sluchaj w sprzedazy pracuje 10 lat. Obserwuje was i to co sie teraz dzieje to cos okropnego. Zero kultury. Sam pomysl ile razy nie powiedziales dziekuje dzien dobry itd. Ile razy nie przepusciles kobiety na pasach, w kolejce. Ile razy olałeś kobietę.Policz zobaczysz jaki z ciebie cham. X Dobry wieczór. Chciałbym zauważyć, że chciałyście równouprawnienia, to je macie. Dlatego też proszę nie wymagać, by kobiety miały jakieś specjalne przywileje tylko z tego powodu, że są kobietami, bo to się mija z definicją równouprawnienia. Dziekuję za uwagę. Do widzenia :)

To nieodłączny element każdej pracy ;użeranie się z ludźmi. Wiem, że niektórzy przeginają ale trzeba zacisnąć zęby i iść dalej.

Gość gość
gość dziś Jestem przeciętny z wyglądu, dojrzały i samodzielny. W Polsce mało kulturalnych kobiet a tylko dla takiej kobiety kulturalny mężczyzna jest atrakcyjny.

Gość gość
Kobiety powinny być chociaż trochę artystkami.. (w dobrym znaczeniu tego słowa)

Gość gość
autorka jest za gruba

Gość gość
Kolejna idiotka która myśli, że będąc kobietą należy się jej się wszystko. Te czasy kotku już się skończyły, chciałyście aby traktować was na równi z mężczyznami, to macie co chciałyście. A przykład z puszczaniem kobiety do kolejki jest idiotyczny, w ten sposób żaden facet nie wyszedłby nigdy ze sklepu, bo co chwila musiałby ustępować miejsca kobiecie :P

Gość chamkojest
Potraficie odróżnić równouprawnienie od savoir vivre prostaki?

Gość Micaela Gomez
Nie wszyscy polscy faceci tacy są.

Gość gość
Micaela Gomez wczoraj Nie wszyscy polscy faceci tacy są. x Wg autorki wszyscy tacy są bo ona tak powiedziała i koniec kropka. Jak ktoś napisze coś innego albo, że taki nie jest to zaraz go obraża. Wszystkich mierzy swoją miarą.

Gość gość84
Nawet reguły SV wymagają abyś to Ty przywitała klienta wchodzącego do salonu pierwsza. Na pasach powinno przepuszczać się każdego pieszego (a nie dlatego, że jest akurat kobietą), tak stanowią przepisy ! A że jest w tym problem w Polsce...kobiety też często nie przepuszczają... Co do kolejek w sklepach... a od kiedy dziecko jest na tyle "duże", że przepuszczenia nie wymaga? A co jeśli przyjdzie z tatą bądź starszym rodzeństwem? Rzeczywiście co niektórym w głowach się poprzewracało.

Gość Michał Gomez
Równouprawnienie obejmuje savoir-vivre. Pani jest po prostu zacofana.

Gość chamkojest
Czytajcie od początku i ze zrozumieniem napisalam ze nie wszyscy. SV to zasady dobrego wychowania i stworzone po to aby ułatwialy życie, a równouprawnienie to równe prawa wzgledem zarobków, wyksztalcenia i pracy. Nigdy nie bedziemy tacy sami czego nie sa w stanie pojac feministki lesbijki . Mamy inne hormony, inna budowe ciala i inna wytrzymalosc fizyczną czy psychike. Kobiety wybieraja zawody zwiazane z komunikacja panowie z organizacją i techniką. Ale nie lepiej zganiac wszystko na feministki. Brakuje wam kultury i tyle.

Gość gość
pobędziecie trochę z arabami, jak was będą lać za byle co po pyskach to zatęknicie za Polakami... aha, czyli równouprawnienie ma być selektywne, czyli "tam gdzie mi pasuje ma obowiązywać równouprawnienie, tam gdzie mi nie pasuje ma być po mojemu""??????