Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faja1234

Squirt??

Polecane posty

Gość Faja1234

Witajcie, Trochę ostatnio eksperymentujemy z kochankiem... Wczoraj pozwoliłam mu na fisting pochwy. Jako, że mam skłonności masochistyczne na początku bardzo mi się podobało, później zaczęło boleć, krzyczałam. Spoliczkował mnie, co mnie podnieciło i nagle... Coś się ze mnie wydobyło - szok :/ Nie robiłam wcześniej, przed zabawą siku, ale później kiedy poszłam do łazienki znowu opróżniłam pęcherz - nie było tego mało. Zazwyczaj nie mogę utrzymać moczu - po urodzeniu 2giej córki miałam nawet problemy i zaczęłam ćwiczyć mięśnie Kegla, ale nie jakoś regularnie. Nie jestem w stanie w czasie sikania przestać, sikam do opróżnienia całego pęcherza - wiem, bo próbowałam nieraz, w ramach ćwiczeń. W ogóle w trakcie fistingu nic nie czułam, jedynie ból i przyjemność. Po fakcie było mi zbyt wstyd, żeby to oglądać czy wąchać... Wyszliśmy z pokoju hotelowego... I zastanawiam się czy to mógł być squirt??

Gość gość
Tak Moja zona tez tak ma moze masz chec popisac o tym na priv

Gość gość
Tak. Moja kochanka często tak ma. Najczęściej, gdy ja leżę na plecach, a ona mnie "ujeżdża". Płyn jest bezbarwny, bez zapachu i szybko wysycha. Lubię to uczucie, gdy z niej cieknie, jak ze starej pralki ;-) Ciepły, nieklejący sok uniesienia. Początkowo moja Pani trochę się tym krępowała, teraz już nie. Chyba też jej się spodobało :-)

Gość faja1234
Tak naprawdę to nie wiem czy sobie tego nie wymyśliłam... Może po prostu chciałabym, żeby tak było? Bo zsikanie się do łóżka jest tak bardzo, bardzo, bardzo... żenujące, kompromitujące, okropne! A niby jak mielibyśmy porozmawiać na priv...?

Gość gość
Moja żona tez ma czasem squirt podczas seksu ze mną.

Gość gość
To nie są siki ;-) to zupełnie coś innego, inna jakość :-) Bez zapachu, bez smaku. Siki śmierdzą :-(

Gość faja1234
Zapach, który poczułam (bo poczułam!) nie przypominał mi moczu. Nie patrzyłam na to, nie wąchałam - byłam tak wystraszona tym co się stało, że uciekłam do łazienki. Mój kochanek jest starszy, dużo bardziej doświadczony, miał wiele kobiet... Było mi wstyd i poszłam się umyć, a gdy wróciłam to miejsce było zaścielone kołdrą. Powiedział mi później, że wyglądało to trochę jakbym dostała okresu (nie dostałam, poobcierał mnie) i ogólnie on jest przekonany, że to mocz...