Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spotykacie się na seks z osobami z tego forum?

Polecane posty

Gość gość
Przecież to są tylko plotki i wymyślone historie o tych rzekomych spotkaniach, trzeba być zdrowo trzepniętym, żeby gzić się z kimś z forum, żarty, flirty internetowe to tak ale nie real dajcie spokój.

Gość raczej dojrzały pan
Ja kiedyś zgłupiałem i chciałem się spotkać z osobą stąd. Nic z tego nie wyszło... na szczęście :P

Gość gość
Trzeba byc tak samo trzepnietym jak ci ktorzy spotykaja sie tylko na seks poprzez portale do tego stworzone. Jak znajdzie sie dwoje chetnych to niewazne gdzie a tutejsza tematyka przynajmniej z zalozenia zacheca

Gość gość
A ja na czacie poznałem moja przyszła zonę, był cudowny seks tego samego dnia i tak juz zostało :-)

Gość raczej dojrzały pan
Na szczęście dla mojego życia w realu :classic_cool: Ofiarą moich fantazji (bardziej by pasowało: wyobrażeń) byłem z całą pewnością ja sam. O innych ofiarach nic mi nie wiadomo.

Kusza, wszystko przed nami. Jak Smof będzie grzeczny to może go też zaprosimy, niech sobie chłopina chociaż popatrzy. Skoro mają tu nas za lesby, to nie możemy wypadać z roli :P

Gość gość
No to gratulowac. Tez znam kilka takich malzenstw.

Gość gość
Ciekawe czy te osoby tez pierwszego dnia znajomosci spotkały sie i bzykały sie od razu? Czy spotkały sie tutaj na forum czy na jakimś czacie?

Gość gość
Panie M. Od kilku lat :-)

Gość raczej dojrzały pan
Nieco upraszczasz, Pani Kuszo. Ale nie mam ochoty kontynuować tego wątku ;)

" gość dziś Panie M. Od kilku lat usmiech.gif " ...nooooo to najwyższy czas to sfinalizować ...skoro "tak już zostało" :)

Gość gość
Panie M. kumam żart, ale najszybciej i najłatwiej było napisac "przyszła" ;-)

...gościu ale ja wcale nie żartowałem, z obserwacji najbliższego otoczenia widzę że "przechodzone" ..."narzeczeństwo" nie wróży dobrze :) ...po prostu po tylu latach wspólnie, a bez ślubu, zaczyna wkradać się "małżeńska nuda", a łatwość rozstania nie sprzyja wspólnemu rozwiązywaniu kryzysów i próbom naprawienia tego co mozna naprawić.

Gość gość
Cóż dziwnego,większość z piszących to mężatki,żonaci.Zmieniają nicki>zarówno kobiety i faceci i kotłują się między sobą.Z rąk do rąk,przez kilka par rąk.Czasem dojdzie "świeży towar" który summa summarum po jakichs dwóch latach pisania... >neverminde.To nie jest forum gdzie szuka się miłości,uczuć wyższych.Niech nikt się nie obraża na rzeczywistość eroforum.

Gość gość
Panie M. to sie nie zrozumieliśmy. Przed ślubem bylismy bardzo krótko razem :-)

"gość dziś Panie M. to sie nie zrozumieliśmy. Przed ślubem bylismy bardzo krótko razem usmiech.gif " ...było w pierwszym poście napisać - poznałem moja obecną żonę :) ...a nie "poznałem moja przyszła zonę" ...nie miałbym pytań :) i nie byłoby pozostałych postów

Gość gość
Kogo z Was podniecają doświadczone mężatki, które miały wielu partnerów? Lubię słuchać ze szczegółami opowieści o seksie z poprzednikami. Bardzo mnie to kręci, mam wtedy super orgazm.

Gość gość
Polecam ci Imperium zboczku.

Gość gość
Oj tam od razu zboczku. Każdego cos innego kręci. Nie kazdy jest erotycznie zaprogramowany jak Ty.

Gość Bledny bl
Ale ze co? Ze na boku imperim? Dziedobybone iem czy siepisywam a niezwyklemczytac stecz:D

mmmm ale czy to nie jest ku/rewsko podniecające? Ta podniecająca niepewność... ...jak... ...gdzie.... ...dotyk... ...spojrzenie...? Choć ja się nie spotkałam....jeszcze..:)

Gość gość
I nie spotkasz sie bo ty tylko gadasz o seksie :p

Gość gość
A ja nie gadam bo szkoda czasu :p

Gość gość
Dymanko mężatek to jest to!

Gość gość
Mało to wiarygodne skoro siedzicie tu codziennie po kilkanaście godzin, wy seksbomby :P

Gość gość
Przecież sam seks często trwa krótko w stosunku do całej doby, a najpierw trzeba kogos poznać i zobaczyc czy jest ok. To trwa często dłużej niż seks, ale samo oczekiwanie na seks tez jest fajne i wiąże z przyjemnymi emocjami.