Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wychodzenie z domu, bo "jest za jasno" , "już jest za późno"

Polecane posty

Gość gość

Kurwa jego mać, jak mam się z tego wyleczyć? Przecież jestem nienormalna kompletnie! Boję się wychodzić z domu jak swieci słonce, jak jest "jasno", ciepło.. A jak jest po 11.00 czy 12 to już w ogóle nie wyjdę.. Dlaczego? Bo sobie tłumaczę, że wtedy wszędzie są ludzie, wszyscy wszędzie chodzą, jest ich za dużo i ja nie chce żeby ktokolwiek mnie widział.. Wiecie, że przez to zawalam większość rzeczy? Np. mam coś zrobić, gdzieś pójść, coś kupić .. ale jak nie wyjde po 9 to nie wyjde w ogóle.. Jak można być tak pieprzniętą? I najgorsze, że mi to w ogóle wraz z wiekiem nie przechodzi! A nie jestem już nastką.. Nie mam pojęcia co mam zrobić. Miałam coś dzisiaj pozałatwiać, kupić coś komuś a już jest prawie 12 a ja się nie mogę zmusić,,żeby wyjść.. Czy ktoś może mnie pieprznąć tak mocno, żebym znormalniała?

Gość gość
boisz się wyjść z domu? czemu?

Gość gość
a po co chcesz wychodzić? i bez ciebie jest i tak za dużo ludzi na ulicach siedź w domu i nie marudź

Gość gość
Gdy zwrócisz się do Boga, pojednasz z nim w sakramencie Spowiedzi i zaczniesz regularnie jednoczyć się z nim sercem przyjmując Komunię mine Twój irracjonalny lęk przed światłem. Jasność, Słońce = Miłosierny Bóg Ciemność, Księżyc = pan złych mocy, szatan

Gość gość
Nie lubię być widoczna. Nie lubię jak ktoś na mnie patrzy i jak mnie widzą. Boję się spotkać kogoś znajomego z dawnych lat. Nie lubię swojego wyglądu i jak wychodze to ciągle czuje że nie wyglądam tak jak powinnam.. Jak musze wyjśc to zawsze mam taką reakcje, że robie się tak wku**iona.. ALE TO tak strasznie wku**iona, że mam ochotę komuś coś zrobić. Nie wiem z czego wynika, po prostu zaczynam się robić wściekła jak nie wiem

Gość gość
Od tygodnia próbuje wyjśc żeby pojechać się wyspowiadać. I tydzień minął a ja dalej nie poszłam. Ale tu już jest inna historia. Jeden ksiądz mnie tak zniechęcił do spowiedzi, że teraz się po prostu boję iść.

Gość gość
Wygląda na coś w rodzaju fobii społecznej. Odwiedziłąbym psychologa na Twoim miejscu, bo z czasem to się moze pogłębiać. To nie żarty.

Gość gość
no to masz fobię społeczną, a leczysz się?

Gość gość
No widzisz, ale jak wyjeżdzam gdzieś dalej, do innego miasta dalej niz 50km to kurde wszystko jak ręką odjął! W ogóle zero czegoś takiego. Normalne chodzę, normalnie patrzę na ludzi, nie mam w ogóle takich myśli idiotycznych, mogę normalnie stać w tłumie i nie mam żadnych lęków..