Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was..

Polecane posty

Gość gość

Lezala w szpitalu z przedwczesnymi slurczami macicy ?

Gość gość
Prsze o pomoc ile sie lezy w szpitalu z takim czyms

Gość gość
Zalezy w ktorym jesteś tygodniu ?

Gość gość
Zależy jak sile masz skurcze, w którym jesteś tygodniu, czy ustępują i wiele innych czynników. Leżysz od 2 dni w najlepszym przypadku lub do rozwiązania w najgorszym.

Gość gość
Martw się nie tym ile będziesz leżeć w szpitalu, tylko tym, żeby urodzić w terminie, zdrowe dziecko.

Gość gość
Jestem w 16 tygodniu a w szpitalu leze 3 dzien i mam dosc

Gość gość
Delikatne skurcze ktore zaraz po podaniu lekow ustapily i juz 3 dzien jest dobrze

Gość gość
Dodam jeszcze ze z dzidzi jest wszystko dobrze ribiono mi usg i lekarz mowil ze wszystko w jak najlepszym porzadku. A moja szyjka jest dluga i sie nie skraca

Gość gość
16 tydzień to bardzo wcześnie. W zasadzie za wcześnie na skurcze Braxtona - Hicksa (bo one tak po 20 tygodniu są), nie ma się co dziwić, że Cię trzymają w szpitalu. Ja miałam takie bardzo delikatne skurcze na tym etapie ciąży, okazało się, że szyjka mi się skraca i niestety mimo 4 tygodni leżenia w szpitalu i założonego szwu, nie udało się... Tak więc lepiej dmuchać na zimne i lepiej poleżeć o parę dni za długo, niż wyjść i żałować. W szpitalu, w razi czego, w wielu przypadkach są w stanie zapobiec poronieniu/porodowi przedwczesnemu. A ciąża to nie standardowa sytuacja jak np wyrostek robaczkowy, gdzie wycinasz i po kłopocie. Tutaj często trzeba poobserwować co i jak.

Gość gość
zazwyczaj trzymaja ok 5 dni. Przepisuja leki i do domu. W szpitalach specjalnie przedluzaja pobyt... dostaja wiecej siana z nfz

Gość gość
W szpitalach specjalnie przedluzaja pobyt... dostaja wiecej siana z nfz XXX W g*wnianych szpitalach to może i przedłużają. W dobrych szpitalach na ginekologii, patologii ciąży i położnictwie miejsc na ogół brakuje i wypisują tak szybko jak się da.

Gość gość
no patrz, u nas w wojewodzkim szpitalu mamy 2 oddzialy ginekologii, 1 polozniczy, 1 noworodkowy i 1 patologii ciazy. I zawsze sa wolne miejsca.ale my mieszkamy w duzym miescie - wiec mamy kilka szpitali tylko zwiazanych z poloznictwem i ginekologia i 2 ogolne ;)

Gość gość
Mam nadzieje ze w miare szybko mnie wypisza bo szpital tak mnie przygnebia ze placze co noc :/