Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tyle wystarczy do budżetu domowego

Polecane posty

Gość gość

Ile należy dołożyć do domowego budżetu, gdy doroske dziecko mieszka z rodzicami? Miasto ok 200 tyś, mieszkanie 49m (dwa pokoje), jeden emeryt (1800na reke), matka pracujaca (2500na reke), dziecko-kobieta lat 37m-ile ta ostatnia powinna dołożyć(zarobki 1400na reke )? Starczy 400zl? Moim zdaniem to za mało. Ktoś był w takiej sytuacji?

Gość gość
Przy takich marnych zarobkach nie możecie jej utrzymywać, niech kobieta odkłada bo się nigdy nie wyprowadzi!!! Nigdy nie zrozumiem rodziców, którzy dzieciom za mieszkanie każą płacić! Żenada!!!! Mogłaś jej nie rodzic, a najlepiej wyrzuć z domu! Ja mieszkałam z rodzicami do 28 roku życia, potem wprowadziłam się do teściów, też nie chcieli ani grosza, mogliśmy odkładać teraz mamy własne M bez kredytu! Ale trzeba być rodzicem a nie dziadem! Na miejscu Twojej córki to na starość bym Cię w d... kopła!

Gość gość
Tak tylko za te 1400 to co ona wynajmie?Na życie nie starczy.

Gość gość
moim zdaniem 400 zl do budzetu domowego w tej sytuacji bedzie ok. bardziej by mnie martwilo ze kobieta w tym wieku nie zalozyla jeszcze wlasnej rodziny

Gość gość
Ta stara rura nawet nieźle zarabia .. a ty debilu wyżej nie wiesz o tym że nie każda kobieta chce rodzić dzieci i zakładać rodzinę?

Gość gość
Jakby dziennie na jedzenie wychodzilo z 10 zł to miesięcznie już jest 300. A czynsz,światło,gaz,woda?

Gość gość
600 zl minimum.

Gość gość
Nie każdego stać na mieszkanie na wynajmie:( Z rodzicami taniej no i jeszcze można coś odłożyć.