Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego politycy tyle zarabiają ???

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę polityków. Mają tyle kasy za siedzenie w korycie.

Gość gość
wiec po co chodzicie i glosujecie na nich ?

Gość gość
a czemu inni zarabiają tak mało? myslisz ze typek po psychologii w na stanowisku szeroko pojętego "rekrutera" zasługuje na 10-15 tysi miesięcznie? :O a pani w mięsnym, robol, sprzątaczka 2 tysie i to w wypadku jak się poszczęsci :D smiech na sali w polsce jest przeogromny rozrzut, a tylko się pogłębia, druga rosja nam się tu robi :O

Gość gość
bo politycy sami sobie pensje ustalają, a co byś zrobił na ich miejscu? też doił ile się da, prawda? pensje polityków powinny być np 2-3X stawka minimalna w PL, to by było sprawiedliwe. Ale sami sobie takiej ustawy przecież nie zrobią.

Gość gość
Politycy mnie w******ja. Tyle kasy. A ja będę zarabiać w sklepie 1100zł. I mam być happy żal d**erela ściska. !!!!

Gość gość
No chyba nie tak znowu dużo skoro niektórych nie stać na meble,sztućce i żyrandol :o i muszą wypożyczać ;)

>>>dlaczego politycy tyle zarabiają ???<<< x Bo potrafią najlepiej oszukiwać i najefektywniej wykorzystać efekty swojego oszustwa :P.

Gość gość
Pani premier ma premi 40 tys. Ja chyba w życiu tyle nie ujrze. I ciekawe ile jeszcze na kradla . Polsce nie ma sprawiedzliwosci. Żałosne nie ma to jak koryto !

Gość gość
Cały naród na nich zaiwania a oni co? Bywa że całymitygodniami ich w sejmie nie ma.Zamiast na głosowania chodzić to jeżdżą se po knajpach,hotelach...na wycieczki czy zakupy. Albo jeżdżą po dziurach i chodzą za czyimś interesem za decyzjami dla kogoś prywatnie w zamian za różne korzyści. Widzieliście kiedyś żeby ktoś kilkanascie tysięcy brał na rękę w jakiejś robocie i nie przychodził do niej i se w tym czasie na wycieczki jeździł?Jak nie to zapraszam na wiejską.

Gość gość
bo im na to pozwalamy.

Gość gość
Ja nie chodzę na głosowania mam to w d***e . Obowiązek obywatelski j***c taki obowiązek.

Gość gość
Bo nikt nie głosuje na Korwina. Pooglądajcie wykłady Korwina, to się dowiecie dlaczego taka dysproporcja. Podatki i składki, które państwo Wam zabiera to 80% tego ile jest warta Wasza praca. Zostaje Wam 20%. Jak Wam nie pasuje, głosujcie na niego. A nie, to cierpcie dalej :D

Gość gość
Ktoś tu wspomniał o rekruterach itp...korporacje..wielkie zachodnie firmy korporacyjnie zatrudniane nie płacą praktycznie u nas podatku. Dlatego często bywa tak że zatrudniani tam roznoracy (po znajomosci.również) peezdusie dostają pieniążki kompletnie nie adekwatne do swej roboty. Im wyżej ktoś jest tym mniej robi i więcej dostaje. Na jednego "dyrektorka"zasuwa dzoesieciu ludzi a na tych.ludzi zasuwa stu poniżej. I tak się to kręci a że se podatków prawie wcale tu niemuszą odprowadzać bo takie głupie mamy prawo podatkowe to tak jest wlasnie jak jest. Jedni se flaki wypruwają za gowniane pieniądze a inni pierdzą w stołki i stać ich na wszystko. Jakby tu musieli zbierać usługodawców i odprowadzać konkretny podatek od przychodów tak jak zwykli ludzie czy mali przedsiębiorscy to by się zaraz goownojadko by ucieły przy samej doopie te luksusy. A tak to szastają milionami na jakies goowna,reklamy i premie i jeszcze bezczelnie w kolorowych pisemkach zlecają teksty jak to społeczeństwo narzekać tylko potrafi i ze trzeba pracowac itp farmazony.Jakie głupie prawo mamy i takich polityków taki mamy system niestety.

Gość gość
Ja też nienawidzę polityków. Jak odladam wydarzenia i mówią o sejmie mam ochotę rozj***c telewizor. No nie tobie tego ale przelaczan kanał.