Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że makijaż u kobiet to oszustwo i sztuczne zawyżanie własnej wartości

Polecane posty

Gość gość

i atrakcyjności. Liczy się wygląd bez makijażu, a nie w.

Gość gość
Też tak sądzę, ale co z tego, jak większość kobiet bez makijażu niknie na tle tych w makijażu?

Gość gość
Makijaż u kobiety to tak samo, jakby facet 170 wzrostu miał dziesięciocentymetrowe wkładki w butach. Dopiero by były pretensje, gdyby się okazało, że tak jest.

Gość gość
Jakby przestały się malować, to przynajmniej można byłoby je odróżniać, bo tak to każda wygląda tak samo i niczym się nie różni

Gość gość
To nie tak samo, bo nie jest masowe, ale nie mam nic przeciwko, niech faceci chodzą na koturnach :)

Gość gość
100% racja, makijaż to przekręt bab aby złapać jelenia

Gość gość
Gość 17:07 x ja znam jakieśq 200 bab, które wyglądają identycznie jak ta na zdjęciu.

Gość gość
Widzimy, że kobieta ma makijaż. Tylko czasem ciężko prześwietlić co się kryje pod nim. Dlatego to jest oszustwo.

Gość gość
Gość 17:07 x ja znam jakieśq 200 bab, które wyglądają identycznie jak ta na zdjęciu. xxx No i co, piękno powinno być uniwersalne :D

Gość gość
"Widzimy, że kobieta ma makijaż. Tylko czasem ciężko prześwietlić co się kryje pod nim. Dlatego to jest oszustwo." Jesteś świadomy ryzyka, więc nie do końca oszustwo, raczej sam siebie oszukujesz i karmisz się nadzieją pozytywnej wersji.

Gość gość
Chyba, żeby uznać, że nie wyjawianie wszystkich informacji jest kłamstwem? Ale wtedy by wyszło, że każdy to kłamca i oszust, bo nikt się nie przedstawia: "Cześć, jestem Adam, lubię jeść mięso, skarpety rzucam w byle jaki kąt pokoju"

Gość gość
Mnie dziwi trochę sformułowanie tytułu wątku: "zawyżanie własnej wartości", ale u kogo one te wartość zawyżają? W waszych oczach :D Nie ma to jak przypisywać ludziom wartość na podstawie oceny estetycznej jego twarzy :) Przecież trzeba udawać, że się tego nie robi i docenia się wnętrze :)

Gość pyskata zołza
a kto ci broni sie malowac czy chodzic na koturnach co?to my jestesmy płeć piekna więc jakos trza sie natrudzic a facet podobno moze być troche ładniejszy od diabła i wcale nie musi sie starać,po to wymylono kosmetyki zeby z nich korzystac

Gość gość
A co ci po wiedzy jak wygladam bez makijazu? Potrzebne ci to do czegos?