Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosccccc

zdrada wina zony???

Polecane posty

Gość gosccccc

Witam jakis czas temu odkrylam, ze moj maz mnie zdradzil...oczywiscie bylo wypieranie sie,ze nie to nie on...gdy koncu pokazalam mu esy od lalki ktora przelecial, przepraszal triwrdzil ze wszystko naprawi...Byla rozpacz,ale po tyg uleglam jego zapewnieniach i pozwolilam wrocic w sumie tez dla dobra dziecka zeby nie wychowywalo sie bez ojca... ale teraz gdy minelo troche czasu twierdzi ,ze to moja wina, a zaznacze ze na pewnym portalu wypisywal do wielu dziewczyn a z niepelnoletnia to zrobil. Moja wina ze chlop zamiast zajac sie dzieckiem gdy ja w pracy to sied********orce i randkuje. Czy wogle dobrze zrobilam kocham go ale teraz twierdze ze jestem idiotka powinnam nie wybaczac i dalej sie nie denerwowac tym bardziej ze znow zaczal chowac tel przede mna... warto sie poswiecac dla dobra dziecka??? Warto znow sie zadreczac i cierpiec? Czy kiedys facet dojrzewa???

Gość gość
Facet nie dojrzewa tylko się starzeje.

Gość gość
Jezus kazał wybaczać i powinnaś mu wybaczyć dla dobra dziecka ale będąc z nim ranisz siebie i dziecko bo raczej wątpię że nie ma kłótni dziecko na to patrzy i cierpi gorzej niż jakbyś się z nim rozwiodła facet ewidentnie cię nie kocha bo jakby było inaczej toby cię nie ranił zdradą najlepsze co możesz zrobić w tej sytuacji to rozwód ale spróbuj z nim porozmawiać powinniście sobie wszystko wyjaśnić pogodzić się i może kiedyś zaprzyjaźnić bo macie wspólne dziecko ale razem być nie możecie nie krzycz na niego nie wypominaj bo to tylko jeszcze wam zaszkodzi spróbuj się rozwieść w spokoju i przyjaźni po prostu nie jesteście sobie pisani

Gość gość
jedyne czego ten koles zaluje to tego ze zostal przylapany. inaczej by nie twierdzil ze JEGO zdrada jest TWOJA wina

Gość gość
ej myślicie, że mnie też zgwałcą???? http://kobieta.wp.pl/gid,17367154,img,17367290,kat,132006,title,Mezczyzni-zakladaja-sukienki,galeriazdjecie.html?ticaid=1159bb