Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ON nie umie mnie poderwać. A może tego nie chce? Gra w kotka i myszkę

Polecane posty

Gość gość
daj sobie z nim spokój takie gierki mają jedynie na celu podbudowanie jego ego, on się Tobą bawi, pewnie jest zbyt nie dojrzały albo jakaś kobieta go odrzuciła i się tak teraz mści, zainteresowany facet zdobywał by do skutku, daj sobie siana bo to strasznie jest dla kobiety wyczerpujące psychicznie angażuje się tylko jedna strona, prawdopodobnie przestanie tak robić gdy trafi na kobietę która potraktuje go tak samo jak on ją,

Gość gość
"może czasy się zmieniły i teraz to kobiety zdobywają facetów ale ja należe do tych kobiet co szukają prawdziwego faceta a nie fajtłapy któremu trzeba pomóc." to znaczy że sama jesteś taka fajtłapa? i to on ma ci pomagać robiąc wszystko za ciebie? teraz już nie ma takich maczo o jakich piszesz, sorry czasy się zmieniły dostosuj się jakoś.

Gość gość
nie mam zamiaru się dostosowywać do obecnych czasów:-( dla mnie to jest totalna bzdura, facet zainteresowany działa a nie czeka na propozycje ze strony kobietyu

Gość gość
uważaj autorko jeśli się Tobą bawi i złożysz mu propozycje związku to może być tak że odrzuci cię dla samej satysfakcji zranienia kobiety są takie osobniki które tak podbudowują swoje ego, faceci rzadko bywają nieśmiali, Twoja intuicja podpowiada Ci że coś jest nie tak i tego się trzymaj, a najlepiej zrobisz jak pomału wycofasz się z tej toksycznej znajomości